hubeert Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Witam. Moje roslinki nie lecą jak powinny i nie wiem o co cho.. Przelanie? niedobor? za mało swiatla? Liście są takie grube mocno zbite, do tego cos sie zaczyna pojawiac na koncowkach, takie ciemne nie wiem co..Ph jest git, mierzyłem kropalami, no moglo bys troszke mniejsze ale jest ok.Karton box, clf 23w 2700k, szyba, wiatrak wyciagajacy + pasywny wlot.Małe narazie pojemniczki bo chyba z 300ml.Jutro czy pozniej dam im 2L gleby.White berry<wieksza>, skunk 11 ---- autoowieksza ma 9 dni a mniejsza 3 dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
JapkoDre Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 O co ci chodzi?? Ja tam nic nie widze WsZYStko ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubeert Posted February 26, 2013 Author Share Posted February 26, 2013 Jak patrze na inne panny w 9 dniu wyglądają całkiem inaczej, w sensie że są dużo do przodu. Do tego te ciemne coś mnie ciekawi. Może mam jakieś paranoje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteMoscow Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 wszystko gra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furion Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Jak patrze na inne panny w 9 dniu wyglądają całkiem inaczej, w sensie że są dużo do przodu. Do tego te ciemne coś mnie ciekawi. Może mam jakieś paranoje... ja to samo mialem jak zaczynalem nie cisnieniuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hi2per Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 ja to samo mialem jak zaczynalem nie cisnieniuj każdy tak miał xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.