-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Witam👋 Wczoraj dostały wszystkie pierwsze podlewanie z nawozami organicznymi i dzisiaj wyglądają zdrowo. Chociaż nawozy pewnie nie zdążyły jeszcze zadziałać,to pewnie suplementy robią robotę 👍 😉 później jak wrócę do domu dodam parę świeżych fotek😁 -
Przez Autoskunpoczatkujacy8987 · Opublikowano
Zapomnialem dodac ze na tej samej lampie moj kolega sobie oswietla roslinke tylko ze jego nie jest automat i dziala normalnie -
Przez Trawkowiec · Opublikowano
Roślinka myśli że jest w piwnicy i szuka świtała. Słyszałem o chińskich LEDach które niby świecą ale nie mają odpowiedniego spectrum światła i są dlatego typu problemy. Ale może nich ktoś inny się wypowie co o tym myśli. Na pewno jest to jakiś problem z warunkami w których ta roślina się znajduje. -
Przez Autoskunpoczatkujacy8987 · Opublikowano
Oczywiscie juz ci podsylam co to jest dodam tylko ze na kablu pisze cos 300vat i tyle tak to zadnych innych etykiet teraz ja znizylem ciut -
Przez Trawkowiec · Opublikowano
Normalne to nie jest. Ta roślina szuka światła, wyciąga się do góry. Ten chiński led musi być bardzo słaby. Możesz zrobić zdjęcie etykiety tego leda. Ciekawi mnie co to jest dokładnie za chiński wynalazek.
-
-
Gallery Statistics
-
Images64.9 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts