Bebook Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 50 armatnich pestek af reg za najładniejsze zdjęcie świątecznego drzewka, przyozdobienia, czy to choinki, czy to jemioły hehe... rostrzygnięcie w wigilie Wesołego alleluja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uciulanygiecik Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 a ile drzewek mozna zglosic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebook Posted December 18, 2012 Author Share Posted December 18, 2012 kazdy jedno drzewko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kushownik Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Ja nie uczestniczę chciałem tylko pokazać tą piekną choinkę znalezioną i Wesołych Świąt Panie i Panowie i szczęsliwego przyszłego nowego roku!! LEPSZEGO Link to comment Share on other sites More sharing options...
uciulanygiecik Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Choinka co prawda mojego ziomka, ale osobiscie krecilem wszystkie lolki. zalozenie jest ze maja mu starczyc do sylwestra wesolych swiat wszystkim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byqu Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Może sie jeszcze załape ? Własnorecznie zdobiona oraz ciachana ;] wiem ze to nie jest jakies tam super drzewko swiateczne czy cus ale ... a taka choinkę jak up to chciał bym miec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebook Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 laak mnie pierwszy rozbroil, dla niego 50 kulek, ale i dla pozostalych kolegow bedzie paczuszka za swiatecznego ducha. Czekam na adresy, wysle po nowym roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebook Posted January 28, 2013 Author Share Posted January 28, 2013 sory za poslizg, paczki zostaly wyslane. dajcie znac jak dojdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
uciulanygiecik Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 u mnie paczuszka byla wczoraj takze dzieki bardzo. odezwe sie z outa pochwalic sie co wyjdzie pozdrowki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.