Jakie odmiany przeznaczone do uprawy wewnątrz dadzą rade w klimacie umiarkowanym (ładna jesień) - odmiany które mieliście i doszły.
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
A miernik doluz parę złotych i kup miernik adwa ad12 to miernik dwu punktowy i jest dokładny, tylko powoli mierzy ale polecam 👍 i ja dawałem chyba 35euro jak dobrze pamiętam 🤔 ale jest bardzo dokładny 😉👍 -
Przez kolober · Opublikowano
Ja bym ci radził zacząć od pierwszego dnia trzeciego tygodnia ale podał połowę dawki, dlatego że jak zaczną łapać niedobory a używasz nawozów organicznych to ciężko będzie ci je nadrobić. Chociaż z drugiej strony jak dobrze pamiętam to pisałeś mi że donice masz 12l? Jak tak to tak szybko też nie zjedzą wszystkiego ale i tak na twoim miejscu zaczął bym karmić tak jak pisałem wyżej. A krzywdy tymi nawozami im nie zrobisz tym bardziej jak dasz pół dawki ale wiadomo wybór należy do ciebie 😉👍 -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Nada się taki miernik ph? Czy możecie mi polecić coś lepszego i nie drogiego @kolober -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Wszystko od bio bizz bio grow bio bloom cal mag Top max Ale narazie nic nie podlałem dopiero po 3-4 tyg zacznę lać
-
-
Gallery Statistics
-
Images64.9 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts