bushmen Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Ja co mogę dodać od siebie to trzy odmiany raczej typowo inowe : big bud AK 47 nothern light - chodź było to bardzo dawno coraz wieciej ludzi sadzi odmiany bardziej indoorowe napewno ze wzgledu na lepsza moc dlatego myśle ze temat sie przyjmie i poznamy troche opinni ludzi na temat odmian w jednym miejscu. elo Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheton Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Piszcie tez od jakiego breedera byly dane odmiany, bo to ma duze znaczenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolboy Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Mi elegancko doszedl Special Kush 1. Pestka namoczona 1 maja. Zajebisty psychodelik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bushmen Posted November 10, 2012 Author Share Posted November 10, 2012 bedzie tez elegancko jak według mozliwosci bedziecie wrzucali foty Mi elegancko doszedl Special Kush 1. Pestka namoczona 1 maja. Zajebisty psychodelik. mysalem nad ta odmiana dzieki ze rozwiales moje watpliwosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordZet Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Exodus cheese femi pestki od f2 seeds dokładnie nie wiem kto był breederem. Wszystkie rośliny gotowe w 1 tygodniu padziernika. Susz bardzo fajny, owocowy zapach z nutą ziół AK 47 femi od Satindi Friends rosliny bardzo ładne bardzo mocno oblane zywica topy mocno zbite i podatne na pleśń więc trzeba uwazać. Specyficzny słodki owocowy zapach i duszący smaczek. gotowe były pod koniec pazdziernika +-25.10 polecam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.