Chronic_420 Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 A więc, kolejny OS. Do wygrania GWS x DR AF x 5 sztuk a jak ktos bedzie na tyle przekonujacy to dostanie miły bonus. Warunki: 6msc forum 1 przeprowadzona fotorelacja przeprowadzenie fotorelacji z nasion jakas repa na forum coby niebylo ze ktos jest taki i taki sionka sa od ziomka z tutejszego forum i wczesniejszego OS'a. Najlepsze warunki to niezupelnie pcbox lecz jakis 125W CFL/HPS, dodatkowe punkty bylyby jakby ktos chcial zrobic seedrun'a czyli z tych pech zrobic kolejne pokolenie. A więc co? Do dzieła! P.S. cheton w tym OS'ie ma znaczna władze bo właśnie zależy na fotorelacji wiec jak ktos sie nie wywiaze to BAN! Czas konkursu - tydzień od 12lipca. Zgode na OS wyraził Vito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zalegalizowac Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Witam Cie Bylbym bardzo wdzieczny gdybym dostal te af bo pare dni temu ukradli prawie wszyskie moje malenstwa i to wiekszosc femi Zaopiekuje sie nimi dobrze w szklarni a jak wyjdzie jakis meski to moge zrobic pesteczki na jakiejs ladnej damce a pozniej poscic je w obrót na forum . pozdrawiam Blesss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronic_420 Posted July 12, 2012 Author Share Posted July 12, 2012 jakbys sie nimi opiekowal dobrze to by nie ukradli. Sorry ale Twoje zgloszenie nie bedzie rozpatrywane. Napisane jest: PRZEPROWADZONA FOTORELACJA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zalegalizowac Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Fotorelacja jest ale tylko z out.. nie moja wina Majster ze chodza zlodzieje po wszystkich krzakach po to zeby tylko znalesc i zajebac.. Spot sprawdzony byl nie pierwszy raz.. Jest nowy ale luzik nie ma sprawy pozdro!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter056 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Zgłaszam się, szczegóły na PW wysłałem bo widze, że OS chyba nie zakonczony Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter056 Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Dzisiaj dostałem paczke ładnie pięknie wszystko jest ok Dostałem 30 sionek gratis. I tu moje pytanie jaka to odmiana.W ciągu 10 dni zwolni się box i zaczne fotorelke (przedłużyło się niewiem czemu )jak coś mam fotki na usprawiedliwienieEdytuj a nie pisz dwa posty pod soba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronic_420 Posted August 9, 2012 Author Share Posted August 9, 2012 to esbe OP mix, mix odmian esbe(ed x dg, afghan x erdpurt) z op mixem, nasion sypnalem co mialem w 1 pudeleczku... moga slabo kielkowac ale jak juz pojda to wigor maja i szybko sie okreslaja... polecam precrush + woda utleniona... to czekamy na fotorelke;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.