jaqbek21 Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 opcja pierwsza jest jak najbardziej do zaakceptowania... miejsce zlamanie mozesz jeszcze zatasmowac i bedzie okw miejscu zlamania zrobi sie kolano i pomidorek bedzie dalej rosl...pszrob to oczywiscie starannie i dokladnie... najlepiej zeby zlamana lodyga dokladnie przylegala do siebiepozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vove Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Opcja numer dwa jest dużo lepsza, posmaruj ukorzeniaczem i wsadź do ziemi tę końcówkę. Jak trzyma się na takim kawałku tylko to to już się nie zrośnie. No i działaj szybko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaqbek21 Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 mi kiedys odlamala sie calkowicie... zrobilem laczenie i dala rade bez problemu... wiec nie zgadzam sie ze sie nie zrosnie (ale cala operacje trzeba wykonac bardzo precyzyjnie!!!) druga opcja tez bedzie dobra... ale tak jak vove napisal dobrze by bylo zebys mial ukorzeniacz Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy89 Posted May 19, 2012 Author Share Posted May 19, 2012 No wiec wzialem sie dzisiaj do roboty (taśma sznurki) i mysle ze bedzie MISSION COMPLETED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vove Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 to jak w końcu zrobiłeś? napisz za kilka dni jak sytuacja, powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy89 Posted May 19, 2012 Author Share Posted May 19, 2012 zrobilem dokladnie ta pierwsza opcje bo nie mialem zadnego ukorzeniacza zreszta bedzie dobrze, za kilka dni zdam relacje a teraz lece spac zdrowko A nie widac dokladnie tej tasmy i tego miejsca ułamania bo akurat lisc zakryl i na tym zdj tego nie widac Link to comment Share on other sites More sharing options...
citral Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 też miałem taki przypadek odratowałem tym 1 sposobem krzak długo się zbierał do wzrostu ,po czym jakieś bydle wyrwało Link to comment Share on other sites More sharing options...
hary00 Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Ja włożyłem od razu do ziemi i też mi się przyją Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qbaa Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Tak zakwaszają glebe. Polecam produkt "ślimakol" w moim przypadku bywało to jakies 90% ochrony przed ślimakami. Te 10% to było zbyt skąpe podsypanie obok plantów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.