-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Tak jak koledzy piszą dobry led to podstawa bo jak zaczniesz kombinować to zawsz e na jakimś etapie będziesz miał problem. Porządne ledy mają odpowiednie spektra światła które pomagają w dużym stopniu podczas uprawy. Rośliny prawdopodobnie przelane ale widać że się duszą. Przemyśl po prostu co chcesz zrobić i jak kontynuować. Ale na twoim miejscu zacząłbym od nowa. -
Piękne zdrowe rośliny. Pamiętaj żeby w 4 - 5 tyg kwitnienia trochę przystopować z bloom. Dolne liście wiatrakowe pokazują małe niedobory. Nie doczytałem ale myślę że masz tu lekką blokadę. Podkręć Calmag i powinno być git. -
Siemano. Ogólnie to roślina jest przypalona boostami. A braki ma w Bloomie. Oraz bym podkrecił roche CalMag. Jeżeli chodzi o podlewanie to każdy grower podlewa po swojemu. Kolober po części ma rację ale nie w całości. Ja np ostatnią uprawę miałem 19l doniczki i podlewałem po 2l max. Robiłem to dlatego żeby dobrze korygować witaminy które dodaje. Nie doczytałem, suplementujesz organiką czy mineralką? -
Samym biobizem tak poparzyłeś rośliny? 😮 Używałem Biobizz przez ponad 2 lata i powiem ci że takich efektów nie miałem 😛 Ogólnie spoko ale widzę że doły zostawiasz. czemu nie czyścisz ich? -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Ta no wiadomo jak nie ma niedoborów to nie dajemy takich dawek dajemy tyle ile potrzebują 😉
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts