Sen-C Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Historia wygląda tak docelowo miały byc automaty DRxTWxSBR wyszło tak ze veg(start w maju) był nieskończony i dopiero po zmianie światła 12/12 zakwitły( kwitną już jakies 3-4 tyg.) Na vegu podlewane Florovitem do roślin zielonych i biohumusem zgodnie z zaleceniami na etykietce średnio co drugie podlewanie na flo Planton K i Florovit do roślin kwitnących wymiennie również co drugie albo nawet i trzecie podlewanie.Box oświetlony hpsem 4setką, dwa wentylatory łazienkowe (in i out) uważam ze warunki mają dobre bo inne koleżanki rosną bez problemów. Teraz ni z tego ni z owego uschła i to w dziwny sposób i bardzo szybko :nr 2(to jest chyba lemon skunk) -moze podlałem jakąś stęchniętą wodą z nawozem bo stała tam butla dłuższy czas... brak mi pomysłów i teorii bo raczej przenawożenie nie biore pod uwage chyba ze koleszka mi cos podlał. Na ten moment zrobiłem flusha dziś rano i staram sie nie panikowacnapiszcie co sądzicie w razie czego mogę dorzucic więcej zdjęc z góry dzieki za szybką porade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosss Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 miałem tak po podlaniu zbyt kwaśną wodą z nawozem, kontorulesz wodę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sen-C Posted September 8, 2011 Author Share Posted September 8, 2011 hymm no to jest możliwe bo ph jest lekko na farta. Czyli flush może pomoże? postaram sie kupic jakiś tester ph i coś poprawie czy może w ciemno posypac dolomitem i zalac swiezą wodą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.