Doremu Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Niedługo wybieram się na ukrainę i chciałem się dowiedzieć jak tam jest z paleniem, wziaść coś ze sobą? jak z przemyceniem? z kontrolami? a na miejscutrudno dostac nie znajac tam nikogo? Był ktoś, jakieś info od znajomych co byli? ;] ;] ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIBgibon Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Ukraina to Ukraina,zapytasz o jaranko to Ci moze nawet kose sprzedadza . A tak poważnie to ja wolałbym zabrac ze sobą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Na ukrainie to ty na bimber sie nastaw ,a nie na jarankoPs.Jak wrócisz to napisz czy coś zkręciłeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gydzio Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Zagadaj z celnikiem ukraińskim oni za hajs wszystko załatwią. A tak na poważnie to przemycić możesz na UA bez problemu ziólko, gorzej jakbyś chciał coś z powrotem do PL przewozić, jednak da radę. Zależy na jakiego polskiego celnika trafisz, bo ukraincy jak zobaczą hajs to ślepną Mówisz odessa, to już jest dalsza UA, z tego co słyszałem mają tam dobre sanki, ale ogólnie żeby coś załatwić musisz mieć znajomości. PS: uważaj bo tam z ludźmi się nie pierdolą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doremu Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 dzięki wszystkim za odpowiedzi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.ThC Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 powiem tak na ukrainie ziolo jest duzo tansze niz w polsce i za 10 gram w odessie placilismy kolo 200 hrywien nie polecam zawozic bo kontrole sa dosyc ostre ale jak chcesz ziolo bylo dobrej jakosci lepszej niz w polsce i sprzedawali w literatkach wazne jest gadac po rosyjsku i nie od brudasow podbij do mlodego kolesia w dredach albo i bez jaracz potrafi poznac jaracza i uwazaj ziomek na kieszenie w odessie sa najlepsi kieszonkowcy na swiecie jak bedziesz szedl w butach to skarpety ukradna tak mowia ruscy ale uwazaj ogolnie to odessa piekne miasto ale widac bardzo biedote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.