elninoweed Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Czy dark street 2 to dobry box ma jakies ukryte wady?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIBgibon Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Ma 1 wade,jak nie masz pojecia to ci sie nie przyda Link to comment Share on other sites More sharing options...
elninoweed Posted July 10, 2011 Author Share Posted July 10, 2011 Ma 1 wade,jak nie masz pojecia to ci sie nie przyda Pytam powaznie, jest calkowicie swiatloszczelny??? Bo pierwsza wersja nie byla Link to comment Share on other sites More sharing options...
electromecca Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Pytam powaznie, jest calkowicie swiatloszczelny??? Bo pierwsza wersja nie byla ja mam tego boksa ds60 II Nie wiem jaki byl pierwszy ale wczesniej mialem boksa z ebay'a (jakis noname) i w porownaniu z tamtym to ds sprawdza sie elegancko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elninoweed Posted July 10, 2011 Author Share Posted July 10, 2011 ja mam tego boksa ds60 II Nie wiem jaki byl pierwszy ale wczesniej mialem boksa z ebay'a (jakis noname) i w porownaniu z tamtym to ds sprawdza sie elegancko. Moglbys jeszcze napisac czy przebija swiatlo ten material w calkowitej ciemnosci? Jesli tak to czy na calosci ci czy tylko w miejscu otworow went, okablowania.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
electromecca Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 nigdzie mi nie przebija, sciagasz na sznurkach te otwory wentylacyjne i od kabli i jest git Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastaro Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Dostałem kiedyś od chłopaków z growshopu ulotki informacyjne dotyczące DS i DR poproś niech zrobią Ci skana wtedy sobie porównasz. Z tego co wiem w obecnej wersji DS (rev.2) jest teraz taki materiał jak kiedyś w DR więc światło na pewno nie przebija. Jedyną wadą DS jest to że max rozmiar Dark Streeta to DS150Większe wersje to już tylko DR ale są o wiele droższe i to mnie wku***a strasznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.