Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Witam jak w temacie mam problem z zawijającymi się lisicami w dół, odmiana to BCN Diesel "autoflow" , ph ziemi ok 6, warunki pokojowe(temperatura i wilgotność) roślina ma ok 2,5 miesiąca podlewana była
weg: nawoź do storczyków bioekor 7/3/6
flo: planton k
canna terra flores
mam jeszcze pk 13/14 i canna boost ale narazie nie używam za tydzień myślę zacznę?
obstawiam niedobór fosforu bo oprócz tego ze liście się zawijają to są ciemno zielone czego nie widać na fotkach

jak moge pomoc pk 13/14 czy planton k im zaserwować? i w jakich dawkach

Opublikowano

Nie przesadzaj takie lekko zawiniete liście bez plam i innego badziewia to zwykła cecha fizjologiczna. moze sucho miała? ale faktycznie jeśli końcówki czasrnieją i zawijają sie w doł to jest niedobór P

Opublikowano

poczatki braku fosforu typowe dla okresu wypuszczania włochów. Wogole tez jasne bardzo szczyty... Wez jej wiecej nawozu dawaj albo zacznij nawozic jak tego nie robiles. Mieszaj dla tej fazy wzrostu nawoz na weg i flo pol na pol...

Opublikowano

ok nastepne podlanie jak napisałes canna terra flores pół dawki oraz nawoz do storczykow pol dawki mam nadzieje ze juz nic nie spierdole

Opublikowano

stary nie lej tym do storczykow...nie wiem co tam dokladnie masz ale ten do storczykow ma inne ph "Podłoże powinno mieć kwaśny odczyn (pH 4,5-6)"}...wiec na bank jest zakwaszany i nie ma tego ph co potrzebuja dziewczeta...

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+