Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Problem Z Point Of No Return X Hashberry Wysadzonych Z Boxa Na Outa

Recommended Posts

Opublikowano

mozliwe ze to wina zimna moje wygladaja tak samo po tych chlodnych dniach a staralem sie zeby mialy jak najlepsze warunki.podobnie wygladaja roslinki gdy ph jest zle i przelanie tez.ciezko postawic jednoznaczna diagnoze.jak dales za duzo wapna mogles zjebac ph gleby ...

Opublikowano

Od samego zimna to by tylko liście dolne pobladly podejżewam a te górne popalone na ciemno to może być wina wapna. Wapno stosuje się na bardzo kwaśne gleby jeśli słabo rośnie to pH moze byc do bani

Opublikowano

ja stawiam na zimno bo miejscami widać jakby wybielenie, podobnie jak u mnie.

Opublikowano

NO wyglada cos z ph, do takiej gleby sie nie daje kupnej wapna, ale tez torfowej nie kupuje bo ma za niskie ph ktorego itak sie nie wyreguluje potem juz na stałe sa problemy. Ja bym whuj wody wlał w niego o odpowiednim ph i czekał na efekty

Opublikowano

to zdecydowanie wina przymrozkow,problemow z zbyt niska temperatura, co do ziemi torfowej 3 rok z rzedu leece na torfowej z dolomitem + nawozy weg,flo, i rosna do konca pieknie na 3+m, wiec nie koniecznie wina ziemi,podlej woda o odpowiednim ph i jakis biohumus nie zaszkodzi :zmiazdzony:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+