thcon22 Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 witam może miał ktos podobny problem albo ma jakies dobre patenty. A wiec z czego najlepiej zrobić podstawki pod doniczki? dodam ze kupne odpadają bo wymiary boxa na to nie pozwalają a wkoncu nadmiar wody musi gdzies sciekać. Pozdrawiam i licze na pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 zrób z kartonu i/lub listewek i poprostu wsadź do worka na śmieci. worek przyklejasz do podstawki i masz nieprzemakalną podstawke na wymiar. Ja zrobiłem kiedyś z pokrywki pudełka na buty, służy do dziś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trust Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 jak wymiary nie są duze to możesz obciąć dół kartonu po soku 2l lub 5l butelce i zostawic ścianki na wysokośc 2cm myśle, że to dobry pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
thcon22 Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 wymiary moich donic to 20cm szer/20cm dł Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 wymiary moich donic to 20cm szer/20cm dł czyli pokrywka od pudełka od butów będzie prawie na wymiar. poprostu wsadź ta pokrywke do worka na śmieci, naciągnij worek i sklej od dołu taśmą klejącą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4t3k Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Ja używam jakiejś pianki pod parkiet - to jasnoniebieskie:Na pewno w marketach budowlanych możesz nabyć też wytrzymalsze folie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thcon22 Posted March 16, 2011 Author Share Posted March 16, 2011 dzieki panowie dzieki jak ktos ma jeszcze jakies rozkminki to smialo pisac kazde info sie przyda pewnie nie tylko dla mniebuszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.