cmdgf Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Witam! Chciałbym się zapytać jaki największy plon zebraliście z automatów i jaka to była odmiana. Mi się udało zebrać ok 25g z White Russiana. Dodam, że palenie mi się średnio podobało (pewnie ze względu tego, że był to automat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIBgibon Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Ja na oucie ok 27g z AK47 ,palonko wyszło przehujowe gdyz zle suszone:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 out ak47xdr ~45g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebook Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 40g z diselrydera... 2 tygodnie pod lampa, ale pod 2700k, jakby była zastosowana 6500k barwa to urosły by znacznie wieksze gdyz pozniej krzak pokazuje płec i rosnie do tego czasu wiekszy, tym samym rosnie wiekszy ogolnie...Zeby wypasc auto nie wystarczy chciec Trzeba miec szczescie z pogoda, musi byc jak najlepsza do czasu pokazania płci zeby potem urosnac. Inaczej beda karły. Nawet startujac w boxiku i wywalajac na outa nie mamy pewnosci jaka pogoda bedzie potem. No i tgrzeba dac odpowiednio duzo ziemi zeby nie zastopowak krzaka. Do pokazania płci jakies 2l starczy, potem juz wiecej jesli sadzimy wprost do gruntu, mniej jesli do donic i zostawiamy na jak najbardziej doswietlonej miejscowce typu łaka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekaudi22 Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 he he 70 g AK47 z dobrym treningiem na oucie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 72 gramy z white russian od grzesia. Urósł na jakieś 80cm i fajnie się pokrzaczył. kiełkowany na oucie. Taki wynik zawdzięczam w dużej mierze przypadkowi: - bo po pierwsze trafiła się fajna pogoda na początku (bardzo się pokrzaczył), póxniej było kiepsko (to się kapke wyciągnał i zaczął kwitnąć później niż powinien), później znów fajna pogoda (rozkwitł w pełni), znów kiepska (znowu się lekko wyciągnał robiąc sobie więcej miejsca na kwiaty) i do samego końca pogoda była boska (pełne słońce praktycznie od świtu do zmierzchu, z kilkoma kiepski dniami oczywiście) - został wysiany w 50l ziemi kwiatowej z perlitem i obornikiem suszonym, wcześniej miał tak wyrosnąć passion, ale padł jak tylko wyszedł z ziemi. Czymś trzeba było zapełnić dziure na spocie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trust Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 20 gram z White russian od low life, kiełkowany na spocie, rósł w zaciemnionym miejscu.Wysokośc jakies 30-40cm, beż zadnych troningów, nawozy biohumus na flo nawozy canna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Kowalski Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Spory plon można zebrać z white Russian x Big Bad Johny , lekki luźne pąki, 45g (43,3g zaokrągliłem ) można zebrać bez większych starań. 2 feno bardziej zbite 41g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.