cmdgf Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Widziałem już gdzieś temat o sadzeniu na drzewie, ale nie potrafię go odnaleźć. Zobaczcie sobie ten filmik: Jak widać jeśli się chce to wszystko można zrobić ; ) Oczywiście nie sądzę, aby poza ogrodem taka forma była mniej "przypałowa" od sadzenia na ziemi, no ale w końcu kto patrzy tak wysoko? ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inkognito Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 jak dla mnie to czysty idiotyzm, strata czasu, marnowanie pestek i nawozow No ale wiadomo kazdy ma swoje pod kopułą hehe. Donica do gory nogami ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr LSP Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 Jakieś AFki można by posadzić w koronie drzewaPomysł mi się podoba... wykonanie trochę trudniejsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
ndnf Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Ja widzę, trzeba wchodzić i podlewać Poza tym donicę można zobaczyć z dalszej odległości. Mimo szystko trochę przypałowy pomysł, ale do wykonania:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medicaluser Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Pomysł ciekawy ale chciałbym fotorelacje zobaczyć na drzewie hehehe A jak będzie burza ? Wiatr ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1523 Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Pomysł ciekawy ale chciałbym fotorelacje zobaczyć na drzewie hehehe A jak będzie burza ? Wiatr ? To zawsze można coś wykombinować w stylu coś dookoła z foli itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.