Smokerro Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Pale MJ od roku. Pamietam to jak dziś , gdy 1 raz w życiu sie zbakałem. Przechodziły mnie wtedy dziwne dreszcze, a dokładniej same napinały mi sie mięsnie głównie na nogach. Nastepnie bakałem sobie rok było git, ale ostatnio znow mam tak samo . Nie przeszkadza mi to jakoś strasznie, gdy ide czy coś robie to prawie tego nie czuje, ale jak usiąde to bardziej. Dziwna sprawa MIał ktoś może coś podobnego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daz dillinger Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Hmm, z dreszczami u mnie sprawa ma się tak. 1. Jak mi zimno, to mam dreszcze, to chyba normalne ;-) 2. Gdy coś przeżywam bardzo intensywnie, np słucham jakiejś genialnej muzyki, coś intensywnego, ekstatycznego, rozumiecie ;-) Inaczej dreszczy raczej nie mam ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4t3k Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Miałem raz dreszcze po ok 0.3 g marihuany z niewiadomego źródła. Pojawiły się pod koniec fazy jak już miałem zasypiać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexicano Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Mi się przypomniało, mój kumpel kiedyś dostał jakiejś nerwicy jak go panna rzuciła i jak sie zjarał to pół nocy pod kocem leżał i sie trząsł, aż mieli na pogotowie jechać.Tak więc może przeanalizujcie czy was coś gnębi i trapi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smokerro Posted December 26, 2010 Author Share Posted December 26, 2010 Mexicano, dzięki za tego posta. Już zrozumiałem dlaczego tak sie dzieje. Coś mnie własnie 'gnębi i trapi.' Pewnie to jest przyczyną Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleku Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Pale MJ od roku. Pamietam to jak dziś , gdy 1 raz w życiu sie zbakałem. Przechodziły mnie wtedy dziwne dreszcze, a dokładniej same napinały mi sie mięsnie głównie na nogach. Nastepnie bakałem sobie rok było git, ale ostatnio znow mam tak samo . Nie przeszkadza mi to jakoś strasznie, gdy ide czy coś robie to prawie tego nie czuje, ale jak usiąde to bardziej. Dziwna sprawa MIał ktoś może coś podobnego? Też miałem drgawki jak u kumpla paliłem, podobno drgawki to jest nadmiar THC w organizmie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.