-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez krycha13 · Opublikowano
Temperatura raczej nie ma aż takich dużych skoków. 22-24 stopnie. Lampę dałem bardzo blisko i się okaże czy przyhamują -
Przez Koz1 · Opublikowano
Folia jest przezroczysta ze zbrojeniem z włókna szklanego (zielonego) generalnie dobrze przepuszcza tylko te zbrojenie robi wrażenie że nie, generalnie tak z założenia miało być coby żaden prawilny angol na mnie nie doniósł 🤣. Wczoraj jeszcze zmienilem nawozy na kwitnienie dla wszystkich Panienek. 60 Day Grapefruit już ich wymaga, Blueberry Berry już też ma preflowery, Jacek herrer się opierdala, ale cóż wyjeżdżam do Polszy za dwa dni, ktoś ma mi je podlewać, więc niestety mimo wczesnego stanu Jacka będzie musiał dostawać już pożywkę na pogrubienie 🤷♂️. ://Edit Canna cure z tego co widziałem u Vito na gl zabiera możliwość obserwacji czego roślinie brakuje, tj po oprysku na liscie nie widac niedoborów Hashberry i speed Queen -
Przez KarolZ · Opublikowano
Fioletowe łodygi są ok. twarzą się jak roślina ma chłodniej, może w nocy jak lampa jest wyłączona to mają zimniej. Mnie bardziej martwi kwestia że wyciągają się do światła, szukają światła. -
Przez krycha13 · Opublikowano
Wrzucam jeszcze kilka zdjęć z dnia 6. Fioletowe łodygi, czegoś pewnie brakuje, wysokość ok 3cm. Zdjęcia boxa. Pierwsze wyciągających wiatraków, drugie wciągające, ostatnie takie główne ale przy tym świetle słabo widać. Coś pozmieniać? Następna relacja po pikowaniu 🙂 j -
Przez Ichigo · Opublikowano
Niestety nie mam miernika 😞 Co do ziemi, to właśnie zauważyłem że wszyscy chwalą i dlatego ją kupiłem - jak narazie wszystko super. Zasadziłem też sałatę i szczypiorek i ładnie rośnie na balkonie, włożyłem guirella tabsa do tych na balkonie ^^. Biotabs wydaje się fajny, ciężko jest ponoć popalić nawozami na organicznych. Dzięki za miłe słowa i zaglądanie 😉 Wydaje się spoko to światło, ale jak trafiłem to zobaczymy po efektach ^^ Jak będzie źle to kupię sobie raczej mars hydro jakiegoś większego. Dzięki za komentarz 🙂 -------------------------------- Dzień 11: Podlane 1L wody z 5ml orgatrexu, było dość sucho.
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts