materac48 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Siemano Pisałem nie dawno w tym dziale o pomoc w projekcie boxa. Dzisiaj wychodzę z kolejna prośbą bo finanse się zmieniły na lepsze. Mam do wydania 5000 - 6000zł. Myślałem o hydroponice. Chciałem wsadzić hydro do gotowego kupionego boxa. Jakieś rady ? Dokładniej chodzi mi o box Dark Street 120 tylko nie mam pomysłu na układ hydroponiczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepiSie Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Siemano Pisałem nie dawno w tym dziale o pomoc w projekcie boxa. Dzisiaj wychodzę z kolejna prośbą bo finanse się zmieniły na lepsze. Mam do wydania 5000 - 6000zł. Myślałem o hydroponice. Chciałem wsadzić hydro do gotowego kupionego boxa. Jakieś rady ? Dokładniej chodzi mi o box Dark Street 120 tylko nie mam pomysłu na układ hydroponiczny. kolego nie masz pojecia o uprawie jeszcze a za hydro sie chcesz brac dziwne podejscie zreszta 5-6tys ? Co ty chcesz cala chate wypelnic ? Jak chcesz zaczac uprawe to lepiej kup sobie stary 2namioty jeden na weg (1m2) i na flo (2m2) i robisz nieprzerywany cykl co dajesz na flo tydzien predzej pobierasz klony wegujesz je przez okres kwitnienia innych plantow jak tamte sie koncza to przeskakujesz z weg na flo + klony i cykl od nowa przez co jestes jakies 5-10tyg zawsze do przodu z czasem.A jak zobaczysz ze Ci dobrze idzie to wtedy sam bedziesz wiedzial co kupic. Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepiSie Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 O moim pojęciu na temat uprawy nic nie wiesz więc pomiń ten temat. To samo tyczy się kasy. Mam do przeznaczenia 5-6 tysi i chcę to wykorzystać. Interesuje mnie hydro więc proszę o pomoc w złożeniu zestawu, reszta to moja działka. Z takim podejsciem to nie licz na wielka pomoc zamiast tak pisac wystarczy normalnie przedstawic sprawe. Skoro masz do wydania 5-6k to wydaj je i kup sobie 2x ten zestaw i badz szczesliwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.