-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
To chyba czyste bio te biozbizzy. No ale składniki takie jak azot, potas, fosfor, i inne muszą mieć. Np molibden, siarka, żelazo. Trzy podstawowe ta azot, potas, fosfor. Na wzrost więcej azotu a na kwitnienie fosfor i potas. Nawet w fusach z kawy masz azot, magnez. W skórkach od banana potas chyba. A to wszystko naturalne też. -
Przez krycha13 · Opublikowano
Witam! To moja pierwsza relacja! Plan jest taki aby 6 najładniejszych zostawić w boxie a resztę na spota. Zobaczymy jak to wyjdzie. Wrzucone do multipalety 6.02.2025r. Ziemia do wysiewu warzyw widoczna na zdjęciu. Do pikowania zamówiłem zestaw i ziemię light mix plagrona. Wymiary boxa 55x97 (zrobiony ze starej szafy; kiedyś zainwestuje hehe) Dzień 4: -wyskakuja spod ziemii jak na drożdżach, jest już 41/60 -lampa na ten moment chodzi 24h ale za jakiś czas mam zamiar zmienić na 18/6 -temperatura ok 22 stopni i wilgotności 42-44% Bardzo proszę o pomoc i rady Pozdrawiam -
Przez GanjaOmen · Opublikowano
Ten boost 30ml to chyba jakiś gratis w zestawie nie było go wymienionego.. Azot? To już mineral nie czysty bio już tak raz usadziłem roślinę nie wiedząc że nawóz zawiera Azot 😡 🤣 i słabe już pluco 🙂 to był chyba jakiś plagron -
Przez Rysiu · Opublikowano
Bioheaven to jakies tam dodatkowe witaminy czy enzymy. Tez to stosowałem. Ten boost nie wiem co to. Bio bloom jest na kwitnie a top max tak samo. Top max to był jakiś akcelerator kwitnienia. Ogólnie ta dawki jakie sa w tabeli, traktował bym jako maksymalne. Pamiętam, ze dosyć mocne były te biobizzy pomimo, że organiczne. Łatwo bylo z azotem przesadzić na początku. Potem na kwitnieniu tez ostrożnie trzeba dawkować. Tak 3/4 tego co podają w tabeli. Widzę calmaga nie masz? Warto dokupić. Drogi nie jest. -
Przez GanjaOmen · Opublikowano
Dzięki w paczce jest jeszcze heaven i top max a ten boost tylko 30ml
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-