finio Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Siemanko, nie wiedzialem gdzie to zamiescic wiec zamiescilem to tu i nie bijcie mnie za to Moj problem jest taki ze przewozilem troche stuffu i wjebalem to do pojemniczka z perfumami i teraz wszystko niezle przesiakla tym zapachem i jak pale pora albo bongo wale to czuje taki perfumowy posmak w gebie, czy jest jakas szansa ze to wywietrzeje ? Prosze tylko o konkret odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 water curring powinien pomóc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bam93 Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 dokładnie koleżko miałem ten sam problem Kupiłem sobie od ziomka troszkę jaranka I typowo waliło jakimiś perfumami ,a smak się troszkę popsuł Według mnie, jak kolega powyżej water curring powinnien pomuc Link to comment Share on other sites More sharing options...
finio Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 A czy ten WC ma trwać normalny okres czasu czy może być jakis przyspieszony bo mi zależy na czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yogi12 Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 A czy ten WC ma trwać normalny okres czasu czy może być jakis przyspieszony bo mi zależy na czasie. WC musi trwac normalny okres czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.