-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez GanjaOmen · Opublikowano
to juz 16 dzien jak pestki poszly do wody.. ziemia dalej zielona ale roslinki podniosly sie jak rozkrecilem lampe na full google glownie mowi o glonach jak zielona ziemia i ze swiatlo moze pomoc.. jeszcze troche poczekam co sie bedzie dzialo zanim zdecyduje sie na nowo pestki sadzic.. takie pytanko mozna sprawdzic ile lampa ma faktycznie wat nie drogo czyms z amazon? czy mozna jej ufac? 🙂 lampa MIGRO ARAY 3 250w u producenta na filmiku nawet jest konopia 😄 * dzis pierwszy nawoz biobizz root juice na korzenie moze cos sie poprawi.. foty: all Kannabia Dosidos ( gratis najlepiej sie chowa ) DP Euforia ( cos blada inne z 3ch pstek takie nie byly pod lampa 100w a tu 60% z 250w ) RQS Green Gelato RQS Mimosa ( co sie okazalo genetyczny zjeb od RQS narazie zostawie bo do tej ziemi nie dam kolejnej pestki ) to chyba tyle mam nadzieje ze sie utrzymaja tylko nie wiem czy te waty w lampie nie oszukane w koncu ponad tysiak.. -
Przez Rysiu · Opublikowano
Oświetlenia raczej nie. Hmmm. No nie wiem. Nie maiłem tak nigdy. -
Przez GanjaOmen · Opublikowano
Kranowki dobrej jakości jak zawsze tylko tym razem odstaje jak radziłeś to domyślam się że chlor opada a w Google zielona ziemia mówi tylko o glonach a aby je zabić to właśnie chlor albo ocet albo soda z prostych domowych sposobow.. dziwi mnie ze w każdej donicy równomiernie tak się robi więc jak by na ziemię wychodzi bo tylko lampę zmieniłem a nigdy coś takiego się nie robiło.. ew. moze byc to wina oświetlenia? -
Przez Rysiu · Opublikowano
Hmmm. Nie miałem tak nigdy. Wody jakiej używasz?
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts