Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Paczka na puche

Recommended Posts

Opublikowano

siemano mam pytanie do znajacych temat kolezka zjechal na 2,5 i paczke mu robimy na swieta i co mu moge tam wyslac bo nie mam pojecia co moze posiadac a co nie . dziekówa za odpowiedz...

Gość Wg Wlasnego Uznania
Opublikowano

Siema

chu***a sprawa ...

z doświadczenia w rodzinie wiem, że kawa, herbata, karty telefoniczne, jak pali to fajki na pewno się przydadzą tylko nie wiem czy teraz są dozwolone, jakieś maszynki jednorazówki, hajsik gdzieś skitrany dobrze bo inaczej zajebą klawisze

hmmm.. narazie nie mogę sobie nic przypomnieć co tam wysyłali my jakieś pierdoły do tego dochodziły

Niech się trzyma ziomek. je***e ku**y. HWDP

Opublikowano

Mam w pace wujaszka, babka mu wysyła książki i żarcie na ogół. Wszystko jest oczywiście rozpakowywane i sprawdzane przez klawiszów i to raczej od nich zależy co przejdzie a co nie. Generalnie to patrz, żeby rzeczami które wysyłasz nie mógł zrobić krzywdy sobie ani innym, tj. nie mogą być ostre przedmioty, sznury itp.

Opublikowano

Siema

chu***a sprawa ...

z doświadczenia w rodzinie wiem, że kawa, herbata, karty telefoniczne, jak pali to fajki na pewno się przydadzą tylko nie wiem czy teraz są dozwolone, jakieś maszynki jednorazówki, hajsik gdzieś skitrany dobrze bo inaczej zajebą klawisze

hmmm.. narazie nie mogę sobie nic przypomnieć co tam wysyłali my jakieś pierdoły do tego dochodziły

Niech się trzyma ziomek. je***e ku**y. HWDP

szlugi juz odpadaja chodzi mi o rzeczy ,dla zabicia czasu bo szamka itp to mu babcia wysle ja jakies cd chcialem mu wrzucic radio szkielko czy cos zeby chlopakowi czas lecial szybciej

Opublikowano

Na sprzety RTV musi miec zgode, niewiem jak to dokladnie dziala ale jakis kierownik czy cos daje taka kartke i tam jest napisane jakie sprzety moze dostac np. tv grzałka do wody itp.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+