Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Jak lubicie palić ;)?

Gość liryka.chodnika

Recommended Posts

Opublikowano

Ja od zawsze palilem z lufy jednak ludzie z ktorymi ostatnio jaram przerzucili sie na baty i rzadko kiedy mam okazje zajarac z lufy :) Wiec jak jaramy to albo bat albo wiadro :D

• Replies 103
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

ja ostatnio blanty i nie ma co gadać ,że mniej klepią niż szkło bo to brednie (właśnie jestem po sztkowym na 3 i jest dobrze :happy:) ,po prostu trzeba skręcić z połówki ,a ja i tak mniej nie jaram nigdy

szkło też oczywiście często w użyciu bo w przeciętnym kiosku nie ma bletek ,poza tym tańsza niż blety.

a po opalaniu lufy muszę przyznać ,że rzeczywiście inna faza jest :D

Opublikowano

Ja tam najbardziej lubie palić wiaderka :D oczywiście lolkiem, bongiem albo buchem z fifki tez nie pogardze ale ciśnienie jakoś przypadło mi do gustu najbardziej :]

:peace:

Opublikowano

Moj ranking :D

1. Bongo :D

2. Lufeczka / Gibon :D

3. Dusiciel (butelka :D kazdy wie o co chodzi)

4. Tloczek (wiadro :P)

Nie znam w sumie innych patentów, z ktorych jaralem :D ale te sa najciekawsze moim zdaniem :D

Opublikowano

Najbardziej lubie baciki palić w dobrym klimacie :happy: Chociaż ostatnio z lufki często jaram Jak chce się mocniej za****ć to wiadeerooo!

A bongo okazyjnie :D

Opublikowano
jak lubie palic? hmmm.. jak najczęściej :D:peace:

nee, lepiej tylko w week... ;] Nie ma to jak sie zpizgac po ciezkim tygodniu przy Eldoce :D

ja tam weekend wole popic a popizgac zawsze mozna :D nigdy nie odmawiam :ganja:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+