Ozzie Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Witam Wszystkich Nie wiem czy to ten dział, ale tutaj to zamieszczę. Jest taka sprawa .. paliłem nie długo, czyli 2 miesiące. Dzień w dzień i tutaj nasuwa sie moję pytanie. Od kiedy przestałem zażywać Stuff`u to czuję się jakbym miał długotrwałego 'zwała' . Nie palę jużod tygodnia i cały czas jestem senny i nic mi nie smakuję ( Na to akurat znam odpowiedź, brak "Gastrofazy" ) Ile to może potrwać ten 'zwał'? Z góry dziękuję.! :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek* Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 wychodzisz z ciągu ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Ozzie, Twój stan jest zaskakujący, ponieważ marihuana nie uzależnia fizycznie! Objawy, które opisujesz (jeśli wogóle występują) powinny ustapić max po 1-2 dniach. Także weź psychikę w garść i będzie dobrze 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozzie Posted September 5, 2009 Author Share Posted September 5, 2009 Nika, dziękuję Ci bardzo ; ) Właśnie się zaskoczyłem, bo wcześniej one nie pojawiały się. ;( Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.