-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Przecież sie nie kłócimy. Wyjaśniam koledze tylko pewne proste fakty. Ja potrafię przyjac krytykę i ja przerobić na doświadczenie 😊 -
Przez ElElDee · Opublikowano
koledzy, nie kloccie sie. Czytam kazdy komentarz i jestem bardzo wdzieczny za chec pomocy totalnemu amatorowi. Postaram się cos wykombinowac z waszych porad. Dzieki wielkie za pomoc. 😄 -
No i kolejne dwie sprowadzone do parteru.😆 Te "sprężynki" ktore widać na drutach służą do odciągania, można bardzo precyzyjie dociągnąć po milimetrze -
Pozatym, jak juz taki jestes miły i krzyczysz tutaj na mnie, to moze najpierw naucz sie pisać poprawnie po polsku. Bo ktoś musi ci to powiedzieć. ZDANIA PO KROPCE NIE ZACZYNA SIE OD ; ALE,I ANI A !!! -
To ze jestem początkującym growerem, to nie znaczy ze nie mam logicznego ani technicznego pojęcia. Postudjuj panie troche matematyki i logiki. 100W to 100w nie wiem czego nie rozumiesz. Jak oddizolujesz matę od spodu, materialem izolacyjnym z ekranem to całe ciepło jest kierowane do gory. Bo widze ze nie rozumiesz podstaw fizyki. Wiec jeśli zrobisz to odpowiednio, a nie jak ty wszystko od siekiery, to 100 wałowa mata da ci relatywnie 90 watów ciepła, bo strat nie da sie uniknąć. Jeżeli tego nie rozumiesz to nie wiem jak ci moge jeszcze pomóc Do Kolegi Kolobera to było
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts