Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Jak palić z dziewczyną?  

317 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak palisz ze swoją dziewczyną?

• Bongo
      56
    • Joint
      191
    • Fifka szklana
      38
    • Wiadro
      27
    • Inne
      6

Recommended Posts

Opublikowano

No co wy... ?

Bongo za pierwszym razem ? z kobietą? -ODPADA

Zrób ładnego slimka z OCB, dodaj minimalnie tytoniu i odpal kulturalnie z kobietą :)

Najlepszy sposób bez wątpienia :smoke:

• Replies 42
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Siema

Moim zdaniem joint odpada,dziewczyna nie będzie wiedziała kiedy jest dobrze porobiona i ciągle więcej będzie chciała,jeszcze jak mocne zioło... I sie zajebie konkretnie i sie zniechęci. Ja we wtorek paliłem z koleżanką,wzieła 2 buchy i odpierdalanie na maxa sie zaczeło,miałem ochote uciec :D Bo mówiła że życie to film i jej wisi co zrobimy,bo i tak to wytną hah :D Moim zdaniem powinniście sobie spalić z lufki ;) A potem gdzieś połazić albo coś takiego :)

No i przy paleniu z lufki wymyślilem 2 metody :D

Romantyczna : kup nową lufkę :D

na podrywacza : wyjmujesz mocno okopconą lufę,i szpanujesz że dużo z niej palone,i że 'jest do opalu maleńka' :D

Wybaczcie moje glupoty napisane w powyższym tekście :zbakany: heh :D

Opublikowano
na podrywacza : wyjmujesz mocno okopconą lufę,i szpanujesz że dużo z niej palone,i że 'jest do opalu maleńka'

Tego jeszcze nie było hahahaha

Ja radze Lufa albo joint ale z jointem to własnie można nie zauważyć tego że jest sie spalonym jak stodoła.

Opublikowano

Joint dalej na prowadzeniu, więc kolejne pytanie, takie trochę offtop'owe.

Wygląda na to, że do dyspozycji będę miał ok. grama, dwóch.

Macie może coś mniej "krztuszącego" niż tytoń na wypełniacz?

Opublikowano

Jak dla mnie to

Z dziewczyna tyko bongo :D

Na uboczu z ziomkami dla odprężenia jointa ;)

na a z lufki ciskam jak pasuje cos na szybko spalic :joint:

innymi metodami nie palilem, a tobie polecam bongo, bo jak panna niepalaca to mozna sie niezle zabawic :oops:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Joint' bo mały i niepozorny :D. Poza tym jako osoba niezbyt wtajemniczona, myśląc o marihuanie myśli głównie o Jointcie', bo ogólnie przyjął się taki stereotyp już dawno temu, że 'trawka' to są właśnie 'skręty'. Częstując ją właśnie Jointem dostanie, to co oczekiwała decydując się na ten jakże wielki krok w życiu każdego początkującego ganja-fana :D. Jak zaproponujesz coś innego może ją to trochę pomieszać i nabierze niepewności.

PS. Jedno pewne - na pewno nie WIADRO :shock: ... :D