-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
No i fajnie. Dobrze, że nie wciskałeś więcej roslin w taki mały namiot. Z ta ziemią i biotabsami będziesz pan zadowolony. Co to za lampa? 200W w takim namiocie to będzie piekarnik jak cholera. Daj jakies foto z danymi tej lampy, co tam ona ma na naklejce nadrukowane. -
Przez GanjaOmen · Opublikowano
No tyle pisało a chciałem minimum aby nie mieć problemu w bo ie ze za duże urośnie 🙂 Dziękuję przydatny konkret o nawozeniu a co do łagodzenie to gdzieś mi się obiło że zamiast tytku dodawać suszonych liści malin -
No ponoć ta melisa daje "lepszy" smak. Nie wiem. Nie próbowałem nigdy. I mówisz, że 50l ziemi rozsypałes na te 4 doniczki?? To one na bank nie mają 7 litrów. Raczej z 10-12. Jak wyszły z ziemi w srodę, to w przyszlym tygodniu no. w czwartek można im root juice zapodać.a po następnym weekendzie grow zaaplikować. -
Przez GanjaOmen · Opublikowano
Chuj go wie czego używa tajemnica 🙂 coś tłumaczył o melisie ale nie pamiętam wiem jeszcze ze do większego plonu stresuje roślinki I co za odmianę by nie miał to idzie wyczuć jakiś specyficzny posmak -
Azot masz we wszystkich nawozach. I mineralnych i bio. A melisy nigdy nie próbowałem. Chu.. wie co ona tak naprawdę daje.
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts