-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
Skończyłem od 20 do 24 mi zeszło aż mam serdecznie dość aczkolwiek jeszcze nie rozwiesiłem położyłęm na papierku przewiewnego pomieszczenia to nie znajdę chyba, że w boxa potem trzasnę. A co do boxa to jest temat taki, że zostawiłem tam z 1/5 z każdego krzaczka. Dolne topy jak nie padnie roślina to może jeszcze złapią coś szronu. Powinieniem te topki po trymie jeszcze porozdzierać każda odnoga osobno czy zostawić takie duże jak są? O dziwo sporo dobrych wyszło, część zamieniła się w sałatę i odziwo to co myślałęm, że bedzie najlepsze bo najwczesniej zaczeło pachnieć skunem i było duże - czy zbyt długo trzymałem a możę to przez to że jedną stroną dosłownie leżały na ściance boxa. Przed trymem z łodygami i listkami wyszło z każdej roślinki po około 450g a z jednej w zasadzie trzech łodyg 150g. Nie ważyłem, po trymie bo miałęm już tego serdecznie dość. Miałem sprawdzać każy top czy jest bursztyn i ile ale stwierdziłęm że to pierdziele jak popcor na mnie działał z przed kilku tygodni to to na pewno.. Podobnie z trymowaniem najpierw zaczołęm nożyczkami do tego a potem już paluchami pewnie sporo żywicy wyrzuciłem ale i tak jak na moje potrzeby bedzie tego za dużo 😄 To jak ja te oszronione tak w sposób, że jest wrecz białe zapale to jeden mały buszek i nie wiecej 😄 Swoją drogą jeszcze jedną nietypową rzecz zauważyłęm może to przez to ze to sativa a głównie od kumpla zawsze chyba była indica. To jak zjem słodycza to faza się wzmaga na chwilę a nie gasi, znaczy po chwili gasi ale pierwsze wzmaga haha. A i łapta zdjęcia co zostało w boxie, hehe niektórym takie wyrastają a ja zostawiam by dojrzało hehe jak przeżyje bo nie wiem czy dobrze robiem a jak dobrze to podlać overdrive, czy woda? #all #prawy_przód #prawy_tył #lewy_tył #lewy_przód Zdjęcia po trim każe zdjęćie to roślinka. #prawy_przód #prawy tył #lewy_tył #lewy_przód #popcorny_mix #kwarantana (wpadł za szafkę w kurz i pajęczyny) -
Przez Rysiu · Opublikowano
Nie sądzę żeby ta chemia w nawozach tak działała. Nie przy tak małej ilości. Za mocne zioło 🙂 Tez miewałem podobne loty kiedyś. Susz tak jak mówisz. Powieś na jakichs sznurkach i zapewnij dobrą wentylacją. A potem do słoików i otwierasz codziennie na chwilę żeby trochę przewietrzyć. -
Przez kolober · Opublikowano
Dzisiaj byłem na starej chacie i tak teraz wyglądają dziewczyny które wkopałem jak się wyprowadzałem i nie mam pojęcia co i z nimi robią bo tylko jedna jak na razie ma kwiaty 😅 -
Przez kolober · Opublikowano
A to takie szybkie dodanie dziewczyn z dworu które wykopałem w ziemię przy przeprowadzce 😉😅 i nie wiem co oni z nimi robią że tylko na jednej pojawiły się kwiaty -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Siemasz. Ja to jestem mega noob, ale już kilka miesięcy temu czytałem o tym utwardzaniu zioła. Suszenie to jedna sprawa, utwardzanie robi się po wysuszeniu , tak bynajmniej ja czytałem. Też czytałem , że w tym słoiku najlepiej minimum 2 tygodnie, a można nawet i pół roku. Z czasem one dojrzewają wlasnie w tych słoikach. Ja kupiłem znowu takie oto saszetki utrzymujące wilgoć na konkretnym poziomie. Oczywiście nie wiem czy są one wgl dobre i odpowiednie. W słoikach nabierają jeszcze większej mocy oraz lepszego smaku. To też dobry sposób konserwacji. Jeśli to co pisze już wiedziałeś i wgl się minąłem z tematem, to sorry 😉
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts