-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Wam kurwy niewdzięczne do tej pory kurwo jedziesz na sprzęcie odemnie -
Przez EndriuBp · Opublikowano
No i mamy koniec 😄 nieszczęsna relacja ujrzała światło , bądź wpakowała się w słoiki. Niby mogłem jeszcze suszyć, ale tak krystaliczne i kruche , że wrzuciłem do słoików . 134 i 22 z pierwszej. Szału nie ma w ilości, moje błędy i brak czasu, ale za to moc powala. Wcześniej skubane ale liczmy 156g z 4 krzaczków. Jak dla mnie wynik wystarczający . Muszę przyznać , że genetyka nie klamie. Zobaczymy na ile starczy. Jutro, bądź pojutrze posadzę nowe maluszki. Mix z thc-thc.com 😉 Wrzucę jeszcze ile wyszło z tej oddanej roślinki, tego mikrusa. -
Nie ma się czym chwalić 😉 mimo braku czasu i siły wyszło mocne rozluźnienie. 50g z krzaka z minimalnym treningiem , brakiem czasu i kilkoma błędami, liczy się jakość , nie ilość ! A ta jest mega ! -
Ty zacznij się leczyć chłopie ! Komu ty dupę ratujesz? Z mordy dupę to ty robisz jedynie ! Ja mam za parę euro spokój od nieudacznika. I tyle. @Macky sorry , skasuj te wątki, widać chłop nigdy nie dorośnie. -
Przez kolober · Opublikowano
Wiadomo rura jesteś 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 A bajki to możesz psuć swoim dzieciom i pewnie to robisz🤣🤣🤣🤣 i to wy sobie żyjcie bo ja stąd wypierdalam niewdzięczna ruro
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts