Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano
14 godzin temu, Eolenis napisał(a):

Na muszki dobry jest neem oil. 

Mi pomogło. Tylko nie po kwiatach. Na ziemie i w powietrzu.

Jak na moje amatorskie oko wygladaja zdrowo i ładnie idą.

Sobie w ryj konfidencie na psikaj

Screenshot_2026-02-20-11-56-27-398_com.android.chrome.jpg

Opublikowano (edytowane)

I to za to konfidencie że wam pomagałem bo nawet nie widzieliście co uprawiacie. I co zabolało cię że kurwa karły w hodowałeś bo ty nie uprawiasz przecież. I z wiedzą i doświadczeniem zaginam cię na każdym kroku. I zobacz na moje uprawy pało i na swoje a później pierdol śmieci frajerze 💪💪

Edytowane przez kolober
Opublikowano (edytowane)

Nie no za takie pisanie w ogóle że ktoś się na kogoś rozjebie sprzeda kogoś to powinien być ban na forum kolober dużo nam pomógł niektórym nawet sprzęt wysłał a koniec końców dostał chuja w dupę i poleciały groźbę że się na ciebie rozpierdole za krzaki masakra w chuj zamiast się szanować każdy z nas tu przebywający szczególnie szacunek powinien iść do człowieka który tyle pomógł jak @kolober pamiętam jak tu wbiłem to się chuj wielki dział na tym forum i jakoś się to rozwinęło dzięki nam 

Chuj do dupy wszystkim którzy komuś grożą że się na niego rozjebia pozdro 

Edytowane przez szczurek10
  • Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, kolober napisał(a):

I to za to konfidencie że wam pomagałem bo nawet nie widzieliście co uprawiacie. I co zabolało cię że kurwa karły w hodowałeś bo ty nie uprawiasz przecież. I z wiedzą i doświadczeniem zaginam cię na każdym kroku. I zobacz na moje uprawy pało i na swoje a później pierdol śmieci frajerze 💪💪

Pomagałeś. Ale jestes arogancki i prostacki. Psujesz całą atmosferę na forum.  Mozesz sobie pisać I obrażać nie rusza mnie to. 

Naciskasz na siłę swoje zdanie i prostackie filmiki których bym sie wstydził komukolwiek pokazać. Nie pozwalasz nikomu mieć innego zdania. To jest forum. Wolność słowa. Mówi ci to cos? 

A zapomniałem  skąd mozesz to wiedzieć....

Opublikowano
38 minut temu, szczurek10 napisał(a):

Nie no za takie pisanie w ogóle że ktoś się na kogoś rozjebie sprzeda kogoś to powinien być ban na forum kolober dużo nam pomógł niektórym nawet sprzęt wysłał a koniec końców dostał chuja w dupę i poleciały groźbę że się na ciebie rozpierdole za krzaki masakra w chuj zamiast się szanować każdy z nas tu przebywający szczególnie szacunek powinien iść do człowieka który tyle pomógł jak @kolober pamiętam jak tu wbiłem to się chuj wielki dział na tym forum i jakoś się to rozwinęło dzięki nam 

Chuj do dupy wszystkim którzy komuś grożą że się na niego rozjebia pozdro 

Może zobacz od czego sie zaczęło najpierw. Ja nic nikomu nie zarzucam. Ale nie życzę sobie obrażania mnie tylko dlatego ze to na forum. W twarz by mi tego nie powiedział

Opublikowano

A mówi ci to coś ze złymi informacjami narażacie inne osoby na zbędne koszta? I ja się starałem powiedzieć że jednak maty grzewcze nie zdają egzaminu w zimnym pomieszczeniu bo są mało wydajne facet i tyle i jak bym miał taki mordę jak ty to wiadomo że nic bym nie publikował. I na całe szczęście takim ludzią jak ty się to nie podoba !!! I nawet lepiej jak nie będziesz tego oglądał bo to nie dla ciebie .

Opublikowano

I jakoś innym ludzią się podoba i to najważniejsze a twoja opinia wiesz gdzie mi lata nie? Bo takich małych ludzików jak ty miałem pełno na swojej drodze i po prostu przeszkleń po nich. 🤣🤣🤣🤣 A ty jesteś małym zawistnym człowieczkiem który rzuca ludzią pod nogi kłody. A z frustracji że nic nie możecie zrobić to wasz sprzedajny harakter każe wam zgłaszać i wydzwaniać po policjach czy gdzie kolwiek. I jak dla mnie osoby które zgłaszają czy też straszą zgłoszeniem nie mają prawa bytu na takich forach!!! Czyli konfidenci

8 minut temu, Eolenis napisał(a):

Może zobacz od czego sie zaczęło najpierw. Ja nic nikomu nie zarzucam. Ale nie życzę sobie obrażania mnie tylko dlatego ze to na forum. W twarz by mi tego nie powiedział

Zawsze mogę ci to w twarz powiedzieć bo kim ty jesteś??🤣🤣🤣🤣 Że miał bym się bać 🤣🤣🤣 I gościu napisałem że maty nie dają rady bo nie dają i to jest fakt a nie twoja matematyka.