-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Pomagałeś. Ale jestes arogancki i prostacki. Psujesz całą atmosferę na forum. Mozesz sobie pisać I obrażać nie rusza mnie to. Naciskasz na siłę swoje zdanie i prostackie filmiki których bym sie wstydził komukolwiek pokazać. Nie pozwalasz nikomu mieć innego zdania. To jest forum. Wolność słowa. Mówi ci to cos? A zapomniałem skąd mozesz to wiedzieć.... -
Przez kolober · Opublikowano
Chociaż jeden normalny chłopak się znalazł, dziękuję Szczurek 💪👊 Dokładnie 👊 pała na pale -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Nie no za takie pisanie w ogóle że ktoś się na kogoś rozjebie sprzeda kogoś to powinien być ban na forum kolober dużo nam pomógł niektórym nawet sprzęt wysłał a koniec końców dostał chuja w dupę i poleciały groźbę że się na ciebie rozpierdole za krzaki masakra w chuj zamiast się szanować każdy z nas tu przebywający szczególnie szacunek powinien iść do człowieka który tyle pomógł jak @kolober pamiętam jak tu wbiłem to się chuj wielki dział na tym forum i jakoś się to rozwinęło dzięki nam Chuj do dupy wszystkim którzy komuś grożą że się na niego rozjebia pozdro -
Przez kolober · Opublikowano
No tu dobrze prawisz chociaż ostatnio właśnie przeglądałem stronę internetową GrowWeedEasy i tam są dzienniki upraw nebuli i ona toppuje automaty i fajnie to wychodzi, polecam zobaczyć
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts