Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Godfather OG Auto, Mimosa Zkittlez Auto, Strawberry Cake Auto - Pierwszy raz

Recommended Posts

Opublikowano

Mata grzewcza nie ogrzeje ci boża i najlepiej jak zrobisz izolację od podłogi styropian 10cm albo chociaż 5cm pod namiot i na to mata to może coś to by dało. Ale maty ogólnie są za słabe do ogrzania boxa i będziesz tracił sos na prąd i same maty a rezultat mierny.

• Like 1
Opublikowano

Jak grzeje 100 watt mata w namiocie to daje 100 watt ciepła.... Nie wiem skąd twoja teoria. Oczywiście ze da i to duzo bo zagrzeje glebę, a to przeważnie jest problem, I oczywiste ze musisz mate odizolować od spodu.

• Like 1
Opublikowano

10 cm styropian to na elewację, nie na podłogę . Na podłogę nawet 1cm styropianu trzyma ciepło i daje izolacje. Mamy 2026 rok !!! 

Elo mówiłem, boczek odizoluj. 

• Like 1
Opublikowano

Nie wiem kumpel szczerze mówiąc bo właśnie po porażce z matami tylko że ja miałem boxa w garażu przeniosłem go do innego pomieszczenia. Ale jeżeli on stoi w pokoju to może i są radę ale zaraz będziesz podnosił moc lampy i będziesz miał ciepło. Ale w nocy trochę lipa 🤔 spróbuj a mata podniesie o stopień może dwa ale to max i to zależy od tego jak zimno jest w pomieszczeniu.

I i jak byś do maty ten pokrowiec dołożył to wtedy może dało by to dobry efekty 👍

• Thanks 1
Opublikowano
30 minut temu, kolober napisał(a):

Nie wiem kumpel szczerze mówiąc bo właśnie po porażce z matami tylko że ja miałem boxa w garażu przeniosłem go do innego pomieszczenia. Ale jeżeli on stoi w pokoju to może i są radę ale zaraz będziesz podnosił moc lampy i będziesz miał ciepło. Ale w nocy trochę lipa 🤔 spróbuj a mata podniesie o stopień może dwa ale to max i to zależy od tego jak zimno jest w pomieszczeniu.

I i jak byś do maty ten pokrowiec dołożył to wtedy może dało by to dobry efekty 👍

wlasnie glownie o noc chodzi, teoretycznie moge zamknac okno i bedzie ciepluto, ale stezenie co2 jest az przerazajace, ja to ogolnie jestem zimnolubny i dla mnie takie 18c w pomieszczeniu to max. Gryzac to z innej strony, czy 1600ppm co2 bedzie blokowalo roslinki?

Opublikowano

To ze jestem początkującym growerem, to nie znaczy ze nie mam logicznego ani technicznego pojęcia. Postudjuj panie troche matematyki i logiki. 

100W  to 100w nie wiem czego nie rozumiesz. Jak oddizolujesz matę od spodu, materialem izolacyjnym z ekranem to całe ciepło jest kierowane do gory. Bo widze ze nie rozumiesz podstaw fizyki.  Wiec jeśli zrobisz to odpowiednio, a nie jak ty wszystko od siekiery, to 100 wałowa mata da ci relatywnie 90 watów ciepła, bo strat nie da sie uniknąć. Jeżeli tego nie rozumiesz to nie wiem jak ci moge jeszcze pomóc 

Do Kolegi Kolobera to było 

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, kolober napisał(a):

Pozatym, jak juz taki jestes miły i krzyczysz tutaj na mnie, to moze najpierw naucz sie pisać poprawnie po polsku. Bo ktoś musi ci to powiedzieć. 

ZDANIA PO KROPCE NIE ZACZYNA SIE OD ; ALE,I  ANI A !!!

• Like 1