Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Godfather OG Auto, Mimosa Zkittlez Auto, Strawberry Cake Auto - Pierwszy raz

Recommended Posts

Opublikowano

Siemano, na najwyszym topie sie takie coski porobily na pistlach. Dostaly zwiekszoną dawke growa. Tak mysle, czy to nie jest przez lampe, bo wybily troche w góre, a zapomnialem podniesc lampe na sznurkach. Dalem na 55cm od topów, 50% mocy ~ 150w. 

wh5.jpg

wh4.jpg

wh3.jpg

wh2.jpg

wh1.jpg

wh.jpg

Opublikowano (edytowane)

@ElElDee nie mam doświadczenia w nawozach bio, ale swego czasu miałem takie same problemy. Przyczyną było to, że były zwyczajnie głodne. Zauważ, że rosliny zaczęły wyjadać składniki z dolnych partii liści, czy z tych "najmniej potrzebnych. Według mnie są głodne. No i są oklapłe. Wyglądają jak przelane, ale ja miałem podobnie właśnie dlatego, że były głodne. Ale niech wypowiedzą się Ci, którzy mają doświadczenie w bio. Spójrz na moje zdjęcia. Identyczny problem w tej samej fazie, co Twoje panny.

20230519_221321.jpg.4e8c764e0e342dc85de3acb825ce82fc.jpg

20230607_091705.jpg.d24168eb5df5f87602191b909a05d712.jpg

Edytowane przez PonuryKlekot
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
6 godzin temu, PonuryKlekot napisał(a):

@ElElDee jak tam? Podniosły się?

Si, opadnięte były bo się opily jak wujek na weselu. Najbardziej mnie meczy fakt, ze takie cyrki wychodzą. 

W dniu 14.03.2026 o 12:33, kolober napisał(a):

Siemasz 👊 przelałeś je i mają blokady azotu na moje oko.

Dostają po litrze co 3/4 dni. Wilgotnośc ziemi w strefie korzennej wynosi 10%. Myślałem, ze taka ilość to zbyt mało.

Dostały pelne dawki nawozów łącznie z calmagiem. 

z6.jpg

z5.jpg

z4.jpg

z3.jpg

z2.jpg

z1.jpg

Opublikowano

@PonuryKlekot żeby je podciągnąc dawałeś wiekszą dawke niż zalecana nawozów? Bo ogólnie w niedziele dostały tak jak w tabelce na obecny tydzień życia. We wtorek zaczęły odzyskiwać kolory, a w środę już było nawet ładnie. Dziś już dalej zaczęły jeść same siebie. Dałem im wiecej wody, 1.3 litra, wszystkie nawozy tak jak zalecane jest prez tabelke biobizz. Czytałem troszke na forach jakiś zagranicznych, przepusciłem troche info przez ai i rożne artykuły i wychodzi dokładnie to co pisałeś, czyli niedobór. Wniosek jest taki, ze dawałem im za mało jeść, bo dostawały niepełne dawki, patrzyłem na złą tabelke.  Dodatkowo są na light mixie, więc w tej fazie to miały już pustki. Zobacze jak będą wyglądały za 2/3 dni. 
Aktualnie tak wyglądają. Zastanawiają mnie te pazurki jeszcze, ze tracą kolor, miesza mi to troche moją diagnozę. 

lulu.jpg