-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Nie wiem jak mocno ci wieje. Powinien nimi ruszać delikatnie, zeby łodyga gruba troche. Ja na przykład jak popatrzysz w relacji troche chyba za mocno im wziąłem, bo łodygi straszne potwory sie zrobiły, chociaż przy treningu były super elastyczne. Musisz to troche n czują robic -
A z lampą najlepiej patrzeć na ppfd. Apki sobie ściągnij. Nie są super dokładne, ale masz odnośnik. I 2 apki do porównania. Wrzuć screeny z pomiarow do czatu gpt, czy gemini. I dopytaj jaki masz błąd pomiarowy. Ppfd powinieneś mieć 250-350 ulmol/m²/s -
Przez ElElDee · Opublikowano
A ten wentylator dac na wieksza moc? Czy zostawic wiaterek delikatny jeszcze? -
No i bardzo pięknie. A jak zaczną strech. I pokaza preflowery to lampę podkręcasz i będziesz mial na poczatki kwitnienia ideal ie 27-29 stopni Jak bedziesz chciał. -
Przez ElElDee · Opublikowano
Aktualizacja Dzień: 12, od przebicia kiełków. Podlane: Po 100ml na roślinkę. ActiVera Alg-a-Mic Root Juice Mieszanka Mikoryzy i Trichodermy + bakterie Światło: 35%, 55cm Temperatura i wilgotność: Dzień: 24-26c 75-80% Noc: 21-22c 65-70% Na moje amatorskie oko rosną zdrowo, jest to dopiero drugie podlanie, bo piły przez liście, a ziemia długo trzymala dobrą wlgotność. Odczekam 3-4 dni, sprawdze wilgotność ziemi i w razie potrzeby podleje kolejna dawka 100ml z takim samym dodatkiem + dodatkowo dodam Bio-Heaven. Jak myślicie, po kolejnym podlaniu podnieść moc lampy na 40%? Myślę też nad zwiększeniem mocy wentylatora, aktualnie działa na 10% z efektem naturalnego wiatru, żeby wzmocnić łodygi. Dziękuje bardzo za wszystkie porady, jesteście naprawdę pomocni. 🫡
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts