Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Szukam dobrych odmian do uprawy na dworze – fasty / półautomaty

Recommended Posts

Opublikowano

Siema wszystkim. Szukam dobrych odmian do uprawy na dworze, najlepiej jakieś fasty albo półautomaty, bo nie zawsze pogoda dopisuje i nie chcę ryzykować.

Wpadły mi w oko Critical russian, Outdoor star i Gold mery – wszystkie od akseeds. Czy ktoś z was miał z nimi styczność? Jak to wygląda w praktyce, warto w to iść czy są lepsze opcje?

:peace:

Opublikowano

Uprawiałem kilka sezonów różne rzeczy i powiem tak – fasty od Akseeds to całkiem sensowny kierunek, szczególnie jak ktoś nie chce kombinować. Critical russian to chyba ich najbardziej znana pozycja, często polecana właśnie na outdoor. outdoor star z założenia robiona pod dwór, więc też ma sens. Gold mery mniej popularna, ale widziałem kilka fotek i opinii – wyglądało ok. Jak ktoś szuka czegoś „bezpieczniejszego” na nasz klimat, to te nazwy się często przewijają.

Opublikowano

Też się ostatnio nimi interesowałem, bo wszędzie wyskakują. Na forach i grupach ludzie raczej chwalą, chociaż wiadomo – każdy ma inne zachcianki.

critical russian przewija się chyba najczęściej.

Opublikowano

No właśnie widzę, że critical russian wszędzie wyskakuje. A jak z dostępnością nasion? Lepiej brać gdzieś bezpośrednio czy przez sklepy?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak pytasz o źródło, to ja bym nie kombinował. Akseeds.pl – oficjalna strona, masz pewność, że bierzesz bezpośrednio od producenta.

Alternatywnie thc-thc – sporo osób tam zamawia i raczej nie ma złych opinii. Sam brałem z obu miejsc i było ok.

Opublikowano

Dorzucę jeszcze swoje 3 grosze – brałem kiedyś od akseeds (nie pamiętam dokładnie odmiany, ale też fast) i było wszystko legit. Co do sklepów, to potwierdzam: akseeds.pl albo thc-thc, reszta to już czasem loteria.

• 3 tygodnie później...