Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

AUTOMATY OD THC-THC 1 x Frost gorilla XXL,1 x Speed gorilla glue,1 x Crazy Orange,1 x Gelato lsd oraz 8 x ULTIMATE DUTCH PASSION.

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich serdecznie na nowym projekcie..

Nowa uprawa w nowym boxie..

Jak powstał box możecie się dowiedzieć w "innych luźnych tematach"

Dzisiaj pestki poszły się moczyć i jak w tytule:

8 x ULTIMATE DUTCH PASSION 

1 x FROST GORILLA XXL 

1 x SPEED GORILLA GLUE

1 x CRAZY ORANGE 

1 x GELATO LSD 

Box o wymiarach 85x195 i wys. 125 cm.

Po raz pierwszy jak zauważycie przy sadzeniu, donice są poza boxem.. zawszę chciałem tego spróbować więc tym razem wdrożyłem. Teraz rośliny będą mogły wykorzystać całą wysokość boxu.

Oświetlenie własnej roboty z żarówkami LED (łącznie 26 szt), wentylator tłoczący, wyciągowy oraz dwa mieszające. Poza boxem będzie nawilżacz.

Nawozy:

Bio Grow, Bio Bloom, Cal Mag, Root Booster oraz Booster kwitnienia - to wszystko z poprzedniej uprawy..

Dodatkowo przy kwitnieniu możliwe że wjedzie PK13,14 - nawóz dostałem jako gratis.

12 donic o pojemności 18 L, ziemia all mix od biozizz, kilka cm górnej warstwy standardowo light mix i pierwszy raz zostanie dodane do ziemi symbyvit tric - gotowa mieszanka mikroryzy i trichodermy 😈

A więc tym postem OTWIERAM FOTORELACJĘ!! 🫵👊😁

IMG_20260129_195030.jpg

Edytowane przez Bestia_86