Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie do was o ile będziecie chcieli na nie odpowiedzieć 😉

Z tego co zauważyłem to chciałem zdobyć jakąś odmianę co lubi dużo światła mieliście styczność kiedyś z taką odmianą ,automat Fem albo nie Fem 

Tylko nie Low rider tylko coś większego najlepiej Auto XXL

In door i na Out dor coś do szklarni

Pozdrawiam i z Góry dziękuje 

Blleess Yo

Edytowane przez Marcel852
Opublikowano (edytowane)

Nie no powiem ci że Szczuro ma rację. 

36 dzień 2025-10-27(6).thumb.png.84ca45f58176082eb5dfbf5b5c868570.png

Ja naprawdę  dużo błedow popełnilem

A ta mała na środku jest 10 dni młodsza, strasznie umęczona a wygląda podobnie do twojej. 

Coś za bardzo pustynię im zrobiłeś  z tego co mówisz,

Z opisu wynika , że zbiór w 65 dni. 

Czyli zostało 30, powiedzmy 40 bo są opóźnione, to kiedy zaczną kwitnąć? Przecież nie dojrzeją w 2 tygodnie.

Dlatego popieram tutaj kolegę szczurka. Ale ja  tez jestem początkujący, więc niech się reszta wypowie

Edytowane przez Eolenis
Opublikowano
10 godzin temu, Marcel852 napisał(a):

Mam lampę 600 W i jak lecę na 115 % to gorąco w gronie rumie  i musze podlewać codziennie 2 razy plus zraszanie bo tak to by popiół został nic więcej...

Mam delatacje w donicy to za dużo wody nie ma bo spływa prawie wszystko ...

Ale właśnie to mi się stało po pierwszym dolistnym Plagron universal Vita Race ale...

Już się klaruje , na outdoor miałem to samo ale na koniec czyli przed zbiorami wszystko już było ok..

Masz rację za dużo wody bo teraz już się dobrze czuje  po lekkiej przerwie w podlewaniu ,dam jej trochę mniej wody do ziemi i zostanę tylko z dolistną woda czyli zraszaniem bo trochę ją przelałem hehe dzieki

Chyba skutek uboczny pierwszego nawozu dolistnego bo już prawie znikło .Elo

Ogólnie to jestem elektronikiem z wykształcenia, ale jak jest możliwe rozkręcić lampę na 115% mocy ? Lampa to nie nawozy, że można dać więcej niż 100% chyba co? No chyba że lampę 240V podłączyłeś pod siłę 400V 🤣😂

Opublikowano
15 godzin temu, Marcel852 napisał(a):

Mam taką sprawę bo pojawiło się coś na łodydze i nie bardzo wiem co to jest , jakieś rady może macie dla mnie??

Z góry dziękuje za pomoc

IMG_20251216_203244.thumb.jpg.5596d9b450b6aa21c4c98c6f6a443fa1.jpg

Elo 👊 takimi rzeczami się nie przejmuj i Szczurek ma rację z tym że teraz to już za późno żeby je przesadzać. Ale jak to takie małe rośliny to może i się uda ale jedna drugiej będzie wyjadać żarcie i któraś będzie poszkodowana. I nie mieszaj nawozów mineralnych z organicznymi bo na robisz sobie bigosu. Pozdro 

• Upvote 1
Opublikowano
35 minut temu, kolober napisał(a):

Elo 👊 takimi rzeczami się nie przejmuj i Szczurek ma rację z tym że teraz to już za późno żeby je przesadzać. Ale jak to takie małe rośliny to może i się uda ale jedna drugiej będzie wyjadać żarcie i któraś będzie poszkodowana. I nie mieszaj nawozów mineralnych z organicznymi bo na robisz sobie bigosu. Pozdro 

Ja boostery na koniec dawałem mineralne i siebie, ale tylko boostery PK i More Gramms + CalMag akurat nie powinien wadzić 

Opublikowano
Godzinę temu, EndriuBp napisał(a):

Ja boostery na koniec dawałem mineralne i siebie, ale tylko boostery PK i More Gramms + CalMag akurat nie powinien wadzić 

Booster to booster a nawóz to co innego i zacznijcie trochę czytać to zobaczysz czy nawozy się powinno mieszać