-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Marcel852 · Opublikowano
Rozpiszę się jeszcze trochę o nawozach dla tych roślin Plagron Vita Race dolistny z witaminami dla rośliny,Hesi bloom complex na kwitnięcie, Biohumus,Planton K , pH Perfekt technology -Groow ,Micro,Bloom na wzrost i kwitnięcie . Naturalne to obornik koński granulowany, popiół z drzewa , mączka bazaltowa Do grona przyjaciół dołącza nowa uczestniczka programu czyli Frost Gorilla XXL Auto Fem tak jak poprzedniczki Auto Fem,Ona czyli Gorilla jest od AK Seeds . Udanych zbiorów .Pozdrawiam -
Ok dzięki ,fotorelacja już jest utwożona tak że zapraszam .Pozdrawiam -
Cześć to jest moja pierwsza prawdziwa uprawa grow room . Zawsze outdoor ale z miłości do indoor też postanowiłem to zrobić i zawsze chciałem to mieć 😉 Prześlę parę fotek z relacji grow room Po prawej Auto chronic na środku nieznana 😉 i po lewej też auto chronic od Seed Bay tak jak i poprzednia Nawozy to standard + trochę naturalnych -
Przez Macky · Opublikowano
Nie musisz się nigdzie zgłaszać, po prostu prowadź na forum fotorelację 🙂 A darmowe nasiona dostaniesz na pewno. -
Witam chciał bym wziąć udział i zgłosić się na darmowe nasiona za fotorelację.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts