Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

Elo👊 i elegancko 👍 i możesz też podłożyć coś pod te niższe krzaki żeby wyrównać szczyty 😉 i jutro podnieś leciutko moc tak o 10%-20%. A z tym podłożeniem coś pod donice to zrób bo teraz mają za mało światła a jak wszystko wróci do normy to lampę możesz opuścić max na 35cm od szczytów przy pełnej mocy 😉👍

Opublikowano
21 godzin temu, kolober napisał(a):

Elo👊 i elegancko 👍 i możesz też podłożyć coś pod te niższe krzaki żeby wyrównać szczyty 😉 i jutro podnieś leciutko moc tak o 10%-20%. A z tym podłożeniem coś pod donice to zrób bo teraz mają za mało światła a jak wszystko wróci do normy to lampę możesz opuścić max na 35cm od szczytów przy pełnej mocy 😉👍

Siemanko tak robią się zielone od środka a z tymi małymi to wiem że trzeba podnieść i fryzjer ale czekałem do dzisiejszego podlewania tej dużej wczoraj miała jeszcze za mokro. Mam siatkę ale jak sam widzisz całkowicie inaczej rosną to raczej bez sensu ją montować.

Opublikowano

No to fajnie bo jak robi się zielona to wraca ale do końca kolor nie wróci. A siatką to ewentualnie może ci teraz pomóc podtrzymać topy jak na puchną. I te rośliny masz prowadzone podobnie do moich trzech które prowadziłem pod mainlining. I ja zamiast siatki kupiłem te słynne yo-yo, do podwieszania w namiocie żeby topy trzymało 😉 Ale jak nie chcesz siatki rozkładać to poszykuj sobie jakiś bambusów do wbicia w donice i podwiązania szczytów. Mam nadzieję że będą ci potrzebne te podpórki do podtrzymywania grubych topów 😉 👍 😁 

1763981209630811079353866283536.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, kolober napisał(a):

No to fajnie bo jak robi się zielona to wraca ale do końca kolor nie wróci. A siatką to ewentualnie może ci teraz pomóc podtrzymać topy jak na puchną. I te rośliny masz prowadzone podobnie do moich trzech które prowadziłem pod mainlining. I ja zamiast siatki kupiłem te słynne yo-yo, do podwieszania w namiocie żeby topy trzymało 😉 Ale jak nie chcesz siatki rozkładać to poszykuj sobie jakiś bambusów do wbicia w donice i podwiązania szczytów. Mam nadzieję że będą ci potrzebne te podpórki do podtrzymywania grubych topów 😉 👍 😁 

1763981209630811079353866283536.jpg

Ja robię taki X przez box z cienkich drucików i podwieszam a tak po podlaniu i fryzjerze tej dużej to tylko odrosty pouszczypywałem aha i do podlania dodałem pure zym w razie W jak by było coś z korzeniami nie tak 

17639891746344113346522369414573.jpg

17639892150266141113304102829654.jpg