LED720W | BIO | 2x Tarte Tatin, 2x Ztrawberry - Green House Seeds | 2x Blue Sunset Sherbert - Barny's Farm
-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Cykl 18/6 dla automatów przez cały okres ich życia jest standardem. Można zwiększyć naświetlanie, ale nigdy w drugą stronę. One w genach mają zaprogramowane kwitnienie po jakimś czasie więc jęsli będziesz chciał dać np. 20/4 to spoko. Temp 24-26 jest w porządku. Ale celowałbym raczej w tą wyższą, czyli 26. Konopie są ciepłolubne. Przy sadzonkach możesz rh podbić nawet do 80%. Dopóki nie będzie dobrze rozwinięta struktura korzeniowa to większość wody będą pobierać z liści. Więc wysokie rh jest wskazane na samym początku jak wyjdą z ziemi. Jeśli chodzi o topping to w automatach raczej bym się nie skłaniał ku niemu. Bo mogą mieć za mało czasu, żeby wykształcić porządne szczyty. Skupiłbym się raczej na naginaniu. -
Przez kolober · Opublikowano
Jeżeli chcesz ciachnąć łeb automatom to upewnij się że to nie są Fasty czyli odmiany które dochodzą w 60dni bo to nie wypali. I jak będziesz z je topowat to ja bym to zrobił jakoś na pewno do 20dnia. Nie lepiej zrobić samo LST? -
Przez kolober · Opublikowano
To wszystko mordeczko wyjaśnia bo skoro na początku podlewales sama deszczówką z roots booster i bez dodatku calmagu to masz murowane niedobory calmagu bo roślinki od startu były tego pozbawione. I calmag przy wodzie z odwróconej osmozy albo deszczowej to konieczność od pierwszego podlania. I wychodzi na to że to dopiero drugie podlanie z kranówką i teraz z dodatkiem calmagu to powoli się unormuje. To tak jak z brzydkim kaczątkiem 😉 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Pierwsze 3 podlania 2x50 ml i trzecie 100 ml było deszczówką bo root booster nie obniża pH, mogłem dodać cal mag ale nawet przez myśl by mi nie przeszło że coś wyjdzie bo wszystkie uprawy na tej wodzie robiłem.. 🤔 Więc tak kminie: 1.Niedobór składników na tym etapie? 2. Oświetlenie? Na razie 10 żarówek białych i dwie ciepłe.. 3. Mikroryza i trichoderma - pierwszy raz stosuje. 4. Donice poza boxem a w piwnicy mam 18-19 st a za kilka dni rozszczelnie bardziej box żeby zbić parametry to będzie wyższa.. Dzisiaj podane drugi raz bio Grow i pierwszy raz cal mag więc zobaczymy czy będzie reakcja to się może wyjaśni..
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts