-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Dzień 18.. Temperatura ~24,5 st Wilgotność 60-65% Dzisiaj pierwszy raz dostały po "pół litra" wody oczywiście z Bio Grow, który będzie przy każdym podlaniu aż do kwietnia ( no niby na flow też można żeby podbić fosfor i potas ale też pójdzie azot więc rozważę czy nie dokupić samego fosforu i potasu) Dolistnie oprysk z Cal Mag (jeszcze ten mój bo czekam na paczkę. Stężenie 0,4 ml/L) Ta z tyłu po środku to jakiś gigant 🙆😁 wszystkie 4 z tyłu to Banana Purple Punch ale ta wywaliła jakby na speedzie była 🙆🤣 Do soboty już nie będę podlewał, wezmą z nawilżacza oraz oprysku bo w sobotę planuje zrobić LST.. To już będzie 22 dzień więc tak naprawdę kilka dni przed przejściem na Flow.. a zarazem te kilka dni na ewentualną poprawę i dogięcie dziewczyn 😁 -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
Aktualnie wyglądają tak coś chyba z tego będzie , najmniejszy ścięty , ale jak będzie 10 gieta suchego to bd git 😂😂 macie może jakąś opcję żeby wyeliminować zapach z pomieszczenia ? Wyciąg wlatuje spowrotem do pomieszczenia gdzie stoi box nie mam możliwości wyprowadzić na zewnątrz zabardzo a filtr nie eliminuje w 100 % -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Siemka, powodzenia 😁 Też tam właśnie byłem 😁 -
Przez Tattito · Opublikowano
dokladnie to bylo to forum 😄 Witam witam
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts