-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Wiesz co ja mam nastawiony u siebie na 6 bieg tyle że ja mam spidera a nie wiem jaki zakres ma vivosun ale wydaje mi się że to jest wystarczający poziom nawiewu. A co do wilgotności to przy takiej ilości wiatraków możesz śmiało utrzymywać wyższą bo nie mają prawa ci się zrobić żadne kieszenie powietrzne i pleśń nie będzie miała jak powstać 👍 a jeżeli chcesz to mam linka gdzie klimę za 60e kupisz i będziesz miał w ogóle bez problemu a wręcz warunki laboratoryjne -
Przez KushSensei · Opublikowano
Też mi się wydaje, że za mocno to wieje, na młodych było by to zabójcze (znaczy wykręciło by im liscie jakby genetycznie chore). A dla dużych to nie wiem szczerze. Powiedz gdzie masz wyciag bo jak u góry a mieszakami z góry na doł dajesz do wilgoć lubi trzymać się wtedy na dole. I TU TEŻ mówię z doświadczenia. Masę wody aż mi z boxa wypływała skraplało sie na sciankach dmuchało z góry na dół, zmieniłem ułożenie i poprawa. Druga kwestia tuż przy samej ziemi (donicy) będzie go wysuszać szybciej od innych. Masz wiekszego boxa to może z tą wilgoscia tak problematyczne nie bedzie ale miej to na uwadze. -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Jak dla mnie to troszkę słabszy byłby lepszy chyba za mocne na nie wieje -
Przez kolober · Opublikowano
Spoko mordo i zapominam całą sytuację i lecimy do przodu z naszą miłością do natury. 420 elo👊 I jeżeli cię obraziłem to również sorry 👊 -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Siemaneczko. Nurtuje mnie jedna sprawa związana z mocą wiatrakow. 20251120_121633.mp4
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts