-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Elo👊 i te przebarwienia na fioletowy kolor to od niskiej temperatury. Niektóre odmiany tak mają 😅 😉 a co do plechy to trochę lipa, wycinaj wszystko co zobaczysz. A jak by się dalej przenosiło to pamiętaj że lepiej wyciąć całego topa jak stracić wszystko 😉 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Zjeżdżam wilgotność do 48% max Mogę więcej ale wtedy temperatura spada poniżej 23 stopni Dzisiaj już z 20 razy zaglądałem 😅 Na razie nic nie widać nigdzie -
Przez Rysiu · Opublikowano
Życie. Nie raz to szare gówno mi zaatakowało krzaki. Wycinaj to co zainfekowane żeby dalej się nie rozprzestrzeniło. Spróbuj zmniejszyć wilgotność. -
😭😭 Wyciolem posprawdzałem, Kurde trzymajcie kciuki żeby się nie rozlazło. A to wszystko przez jebany listek co pod łodygą się schował i nie uprzatnołem, na reszcie nic nie widać na razie. -
Ale w sumie to jest od strony szyby a ma do podłogi cała zewnętrzna ścianę prawie przeszkloną, więc maja tam na pewno Tam na pewno zimniej, czujnik mam na środku żeby była mniej więcej średnia temperatura mierzona do huba.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts