Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Pierwsza hodowla - Automaty sherbet queen i royal runtz od RQS

Recommended Posts

Opublikowano

Liście potrafią się robić fioletowe od lampy i mniejszej temperatury i jeżeli pisytle zaczynają robić się brązowe i chowają się do środka i trichomy są mleczne to można ciachnąć. Ale sprawdź jeszcze ile czasu podaje producent na kwitnieniu bo w niektórych odmianach na samym końcu potrafią sporo przytyć.

Opublikowano

A te pozwijane czubki liści to od nawozów ale bestia ma rację bo na koniec roślina wyjadą wszystko z liści dlatego na koniec robi się flusha żeby wybrały azot z liści i w ten sposób pozbywasz się hujowego smaku, to tak w skrócie 😅😉

Opublikowano

No tak myślę ale jest też możliwość bo to od strony okna, może przychłodzić w nocy. Niestety mikroskop mi wysiadł nie mam jak zdieć robić, ale mam lupę 30x 60x więc nie jest źle, w sumie nawet lepiej się obserwuje bo głowa Lampe przyslaniam i tak nie prześwietla. Ogólnie mało jeszcze brązowych trochę przezroczystych więc czekam parę dni jeszcze.

Opublikowano (edytowane)

Jak mało to potrzymaj kilka dni.

Ściągnij sobię na tel aplikację szkło powiększające..

Zajebista sprawa do oglądania trichomów 😁👌

I faktycznie może to być od zimna bo miałem kiedyś podobnie jak mi z dworu walneło na jedną bezpośrednio a spadła na zewnątrz temp prawie do 0st to też była cała fioletowa.. więc tu może być to 👌

Przestaw ją w inne miejsce.. oczywiście jeśli możesz.

Edytowane przez Bestia_86
Opublikowano
22 minuty temu, Eolenis napisał(a):

No tak myślę ale jest też możliwość bo to od strony okna, może przychłodzić w nocy. Niestety mikroskop mi wysiadł nie mam jak zdieć robić, ale mam lupę 30x 60x więc nie jest źle, w sumie nawet lepiej się obserwuje bo głowa Lampe przyslaniam i tak nie prześwietla. Ogólnie mało jeszcze brązowych trochę przezroczystych więc czekam parę dni jeszcze.

I pamiętaj żeby tych na liściach cukrowych nie liczyć,patrz tylko na te na kwiatach bo trichomy na cukrowych dużo szybciej dochodzą na bursztyn a często na kwiatach jest jeszcze kryształ. Uważaj na to bo to potrafi też często zmylić i też już kiedyś się jebnołem 😉😅 i wtedy uderzenie masz dobre ale faza szybko ucieka bo THC było jeszcze nie dojrzałe 😉

Opublikowano

Jutro podleję wodą, ostatni raz też był już woda więc spoko. No i myślę że przyszły weken będę miał pracę z ciachaniem, nie wiem czy Sherbet Queen też nie dojdzie bo ona widać że dużo szybciej leci. Jednak 2 tyg różnic wedug producenta pasuje mniej wiecej