Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Recommended Posts

Opublikowano
3 godziny temu, szczurek10 napisał(a):

Dać im już lampę na 50% i wysokość 45cm od szczytu albo 50cm? @kolober

IMG_3133.jpeg

Możesz dać i zostaw na 45cm 👍 ale nie wyciągają się i wyglądają ok👍 i krzywdy pewnie im nie zrobisz bo to będzie 75w😉 tak że spoko 

• Upvote 1
Opublikowano

Sytuacja na dzień dzisiejszy ma się następująco mają 7 albo 8 dzien nie wiem jak to liczyć skoro wyszły z ziemi tydzień temu w poniedziałek 

1 raz podlałem rootjuice od bio bizz 3 ml/1l i dostały po 0,5 l 

wleciał nawilżacz humipro miałbyc Infinity t3 ale niestety w produkcji zaszła pomyłka i zamiast kabla i czujnika dostałem 2 kable 🫣🫣

i jeszcze szafa na boxa poleciała pogięła cały i na szybko musiałem jechać po nowego i przy okazji nawilżacz kupiłem na szczęście roślinki całe tylko box ucierpiał czekamy jak sprzedawca rozwiąże sprawę z Infinity t3 sklep to taniauprawa 

IMG_3147.jpeg

Opublikowano

Poprawka jedna ma 7 dni a druga 8 bo wyszła jedna w pon a druga we wtorek 

I tez w porządku jest ten humipro jak za takie pieniądze mógłbym polecić higrometr łatwa obsługa ale niestety nie ta sama klasa co Infinity t3 

Opublikowano

Siemano, te 0,5l może być trochę dużo dla nich bo jeszcze systemu korzeniowego nie wyrobiły i możesz je poddusić. Do końca drugiego tygodnia możesz je spryskiwać nawet spryskiwaczem. Ale ja ogólnie nie daje takim siejką nie więcej jak 50ml do 100ml. I zobacz ja teraz dopiero po przesadzeniu po około dwóch tygodni zaczynam dawać więcej wody.

Opublikowano

I tak 65%_70% możesz trzymać do pierwszych kwiatów później zmniejszasz w dół. I teraz taka ciekawostka dla ciebie na temat siejek marihuany do końca drugiego tygodnia od wykiełkowania siejki praktycznie nie pobierają wody przez korzenie i robią to przez liścienie i dlatego tak ważne jest utrzymanie wysokiej wilgotności. I dlatego też dobrze jest je spryskiwać a co do światła to tak samo przez pierwsze dwa tygodnie możesz naświetlać je zwykłą jażyniówką i 15cm nad szczytem. A co do tej rozpiski to trochę ten czat poniosło😉

Powiem ci że może są takie właśnie przez zaczęte lub za mocne podlewanie 🤔