2x lemon haze 1x power lsd 1x critical russian(chyba😅) małe 3x express gelato 1x fast haze box 2x1m lampa lumatek artus 200w led
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Cropp911 · Opublikowano
Zostały 4 szt pierwsza kamerowana to Fast haze reszta gelato express tak wiem wyciągnięte ale zmiana boksa była po miesiącu na większy i zostały dostawione 🙈🙃 ogólnie około 85 dnia mają plus minus I chciałbym się tym razem poradzić co do ścinki żeby była moc maksymalna🙈🤣 VID20251115200759.mp4 -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Siemano 😄 ręka z gipsu wyszła, boli i no , chatGPT zajebał bunta, nie może pisać że mną na temat uprawy 🤣🤣 Gemini ogarnia temat. Ciemnia trwała 40h , pojawiło się sporo bursztynów, zdjęcia jak widać. Ścinka do kartonu jak widać. Nowy namiot pod hydro, ale będzie pod Phoenix 12/12 co się okazała trefnym Auto. Kolejne to samo nasiono Rainbow Sheet auto fem z Zamnesia. I kolejne trefne tam. Prowizoryczny SCORG 🤣 🤣 serio , to was nie powinno dziwić!! Podlana mocno po ost wodzie. , naciskiem na Bloom i top max, heaven , grow niewiele . Rhino I Bulma to jeszcze chwila i kolejno Gargantua! Szkoda mi kartonu , z kominem to była idealna ciemnia !! Moja kobieta to nic nie rozumie, nic a nic. Marvel łącznie dała 40g (końcówka i boczniaki) , Luna ma trochę bardziej nabite pąki. Bulma ostatnia z White Widow okazała się być bardziej Sativa i daje inną strukturę, każda z nich to cytrus i słodki smak przy paleniu. White Rhino jeszcze chwila .... Bije masę na wodzie . 5 z LSD z THC-THC wjechało na salony, ale to następna relacja jeśli się wszystko powięzie. Fotki poniżej. White Widow póki co , zapach cytrusów, mocno żywiczne, smak słodkawy , ale te bursztyny potrzebne do kanapy ! Zobaczymy co za głupoty wyjdą przy następnej relacji 😄 -
Przez Cropp911 · Opublikowano
Z critical wyszło 60 h już gotowego i zostały w boksie 3 gelato i Fast haze -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
A mnie z kolei korci aprobować nie auto 😁😅 -
Przez kolober · Opublikowano
Taki krótki test statywu😉 VID_20251115_144825.mp4
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts