Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

2x lemon haze 1x power lsd 1x critical russian(chyba😅) małe 3x express gelato 1x fast haze box 2x1m lampa lumatek artus 200w led

Recommended Posts

Opublikowano

Tak sprawdzalem te i te to nawozy mineralne pierwsza dawkę dałem 2.5 ml na 1 l później,będę dawał 4 ml na 1 l co drugie podlanie wcześniej jak stosowałem dawał super efekt w takich proporcjach.

17608906875333775959501324409720.jpg

Opublikowano

Bo jak stosowałem mineralne to raz karmiłem a raz czystą wodę dawałem i fajnie reagowały a do tego stare sole mineralne wypukiwalem i nie robiły się żadne korki ani blokady i pH wtedy miałem cały czas równe 👍

Opublikowano

I jak panowie ile myślicie jeszcze bo już ślinka leci hehe

IMG20251024192804.jpg

Tak myślę że jutro ostatni raz nawóz i później wody zawsze robię 4 dni płukania i ścinka.😁czyli około 7 dni jak sądzicie

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Nooo. To powinno być raczej gotowe. Lampkę masz na full?? Wrzuć jakieś foto całości jak możesz.

Na tym zdjęciu z niedzieli to te główne szczyty jakieś chude. Mogłyby jeszcze znacznie bardziej masy nabrać.

Edytowane przez Rysiu
Opublikowano

Tak lampę mam na full ale musiałem podnieść bo bokza zmieniłem na tego większego tego co mam bo się gelato wyciągnęły,jutro przy podlewaniu wyciągnę go bo stoi po środku heheh

17613296464353830755126922173522.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

Ten box to chyba metr na metr?? 

Te małe wyglądają na dobre. Fajnie spuchniete. Ale te wysokie to chyba jeszcze mogłyby postać. Wszystkie mają tyle samo dni?

Jakimi nawozami je karmiłeś?