2x lemon haze 1x power lsd 1x critical russian(chyba😅) małe 3x express gelato 1x fast haze box 2x1m lampa lumatek artus 200w led
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez fredom18 · Opublikowano
podlewalem 2x w tygodniu po litrze. co do wody to chyba kushsensei ma racje lekkie byly doniczki tylko przy tych poskręcanych. Wydaje mi sie ze przy reszcie woda byla ale do polowy donicy a spód suchy. dam znac za 2dni moze bedzie ok. -
Przez kolober · Opublikowano
To nie jest wina co² i jak używasz nawozów biobizz to odostana woda z kranu na 24h i bez żadnej regulacji pH !!! Tam nie regulujesz pH bo to robią microorganizmy a pH dawn może je zabijać chociaż Biobizz pisze że niby jego pH tego nie robi to i tak zalecany jest brak korekty ph. I jestem prawie pewien że one są przelane!!! Opisz jak możesz jak często je podlewasz ,ile wody dajesz i czy czekasz jak doniczki zrobią się leciutkie i dobrze przeschną? -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Siemanko mam pytanko 😂🤣😅 jedna roslina zaczęła opadac na 2h przed wylaczeniem lamp. Nic nie zmieniałem. -
Przez kolober · Opublikowano
Ej stary weź trochę poczytaj a później pisz i tu chodzi o temperature nie powietrza tylko liści!!! I to nie ja wymyśliłem tylko trochę mądrzejsi odemnie a temp liści jeżeli przekroczy 30° to masz prawie bankowym stres cieplny.A co do co² to najlepiej właśnie jak masz zamknięty obieg wentylacji bo co z tego jak dasz im co² przy dobrym wyciągu tak jak piszesz to przecież ci go usunie!!!! I po co ci wtedy te co² jak wywala ci je wyciąg to chyba się mija z celem co kumpel? A to że ty miałeś 38° to mnie nie dziwi😅 i to nie znaczy że to jest dobre 😅i to była pewnie temperatura powietrza bo jak byś miał tyle na roślinę to byś je zaparzył.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts