2x lemon haze 1x power lsd 1x critical russian(chyba😅) małe 3x express gelato 1x fast haze box 2x1m lampa lumatek artus 200w led
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Spokojnie to nie pierwsza uprawa😉 i to Fotopedrie i za jakieś trzy do pięciu dni wylądują w docelowych. Tylko jeszcze myślę jakie treningi im jebnąć🤔 Ale dzięki za radę i ogólnie w takich doniczkach trzymam do dwóch tygodni a później przesadzałem do donic 3,5l ale to jak się uczyłem wyczuwać podlewanie. A teraz pierdole za dużo roboty😉😜 ja już nawet nie muszę paluch do gleby wkładać żeby wiedzieć kiedy podlać 😉 tak że luz👍 -
A i zobaczcie na fotki z wczoraj, tam dopiero widać jak zalążki liści pięciopalczastych a dzisiaj już pięknie całe wyeksponowane na światło żeby przeprowadzać pełna fotosyntezę 😉😁 -
Siemano👊 dzisiaj dowiecie się wszystkiego z filmiku😁😜 powietylko że jest pięknie 😁😉💪 VID_20250919_203702.mp4 Siemano👊 dzisiaj dowiecie się wszystkiego z filmiku😁😜 powiem tylko że jest pięknie 😁😉💪 -
Przez Cropp911 · Opublikowano
Już bym ci proponował przesadzać w doniczki docelowe, korzenie szybko idą na początku,żeby nie przy hamowały wzrostu.
-
Gallery Statistics
Recommended Posts